Cursevo

Blogul Cursevo

Articole pe categorii

Revelatii de cursant

active-learning-success
  • March 10, 2017
  • 0 Comentarii
  • Scris de: nicoleta surdu

Cei care ne cunosc stiu ca suntem mandri de cursantii nostri si de rezultatele lor. Impartasim adesea cu voi din experientele de invatare ale cursantilor nostri, experiente care credem ca va pot ajuta.

In aceasta perioada, avem bucuria sa avem la Cursevo o serie foarte interesanta de cursanti la limba engleza. Oameni deschisi care, incantati fiind de rezultatele lor de pana acum la cursurile Silent Way, ne spun ce observa si cum ii ajuta cursurile noastre:

* Aici nu vii sa inveti engleza (cu carti, CD-uri, gramatica etc.), aici vii sa vorbesti engleza. – O cursanta care incearca de multi ani sa ajunga, in sfarsit, sa vorbeasca engleza, atunci cand s-a inscris la cursul nostru ne-a spus exact asa: “Ani de zile, am tot invatat si tot nu pot purta o conversatie! Am venit aici sa vorbesc!”

 *  “Aici nu simt cand trece timpul!” Da, asa se intampla ori de cate ori suntem captivati si implicatie 100% in ceea ce facem. Si nu numai ca nu simtim cand trece timpul, ci atunci cand suntem 100% prezenti si concentrati, atunci se produce invatarea.

*Pe mine m-ati cucerit ca nu trebuie sa fac teme scrise. N-as avea timp sa stau sa scriu si sa fac exercitii din carti.”, ne-a spus cu sinceritate un cursant. Da, nu credem ca exercitiile scrise ajuta la vorbit. Cursurile noastre sunt pentru cei care isi doresc sa vorbeasca. Prin urmare, exercitiile pe care le dam cursantilor pot fi facute oriunde. Avem cursanti care exerseaza in masina, in metrou, in autobuz, in pauza de masa. Important e ca o fac.

* Odata admisi in grupa de curs (da, ne selectam cursantii), multi realizeaza ca aici este vorba despre un adevarat program (nu doar un curs obisnuit unde vii de doua ori pe saptamana), unde ai alaturi profesorul Silent Way disponibil cu feedback si indrumare.

Ce e nou la Cursevo in martie? Doua noi Ateliere de pronuntie in engleza pe 18 si 25 martie!

PW MARTIE 2017

Adauga comentariu:


Silent Way sau drumul cel mai scurt pentru tine spre engleza si germana vorbite!

Ti-am starnit curiozitatea?

Haideti sa vedem ce inseamna Silent Way.

Si ce, din fericire, nu este!

Descopera metoda