Cursevo
Inscrie-te acum la curs

Bursele CURSEVO “ENGLISH IN FALL”

Proiecte de responsabilitate sociala la Cursevo

Pasiune pentru educatia experiential?!

Obiectivele ambitioase pe care ni le propunem se transforma intotdeauna in rezultate remarcabile, cat timp se adaug? ingredientul secret: pasiunea!

 

Judecand dupa eficienta si placerea cu care cursantii nostri traiesc experienta invatarii la Cursevo, pasiunea pe care o investim la orele de curs si instrumentele pe care le folosim ne fac sa ne dorim mereu mai mult. Sa invatam mai mult, sa descoperim mai mult si sa d?ruim mai mult!

 

Ne dorim ca rezultatele si progresele cursantilor nostri sa fie intotdeauna intr-un trend ascendent si ne dorim ca de cursurile noastre predate prin metoda Silent Way sa poata beneficia si cei cu posibilitati materiale reduse.

 

Din acest motiv, oferim trimestrial 5 burse integrale pentru 1 modul de limba engleza (32 de ore de curs/2 sedinte a cate 2 ore pe saptamana) pentru copii cu varsta intre 12 si 16 ani.

 

Cum candidezi pentru bursele Cursevo?

In toamna anului 2015, cele 5 burse de limba engleza la Cursevo vor fi acordate in luna Octombrie. Astfel, pana pe 22 octombrie 2015, te invitam sa completezi formularul de mai jos pentru a te inscrie:

Formular de candidare la bursele Cursevo:

 

Ce se intampla in continuare?

La Cursevo, analizam fiecare candidatura si le selectam pe cele mai motivate pentru un interviu ulterior.

Dupa analizarea candidaturilor, va avea loc un interviu cu copilul insotit de unul dintre parinti. Interviurile se vor desfasura in perioada 19 - 22 octombrie 2015, iar castigatorii celor 5 burse Cursevo pentru 1 modul de limba engleza vor fi anuntati pe data de 23 octombrie 2015.

 

Cursurile modulului de limba engleza vor Óncepe in saptamana 26 - 30 octombrie 2015.

Silent Way sau drumul cel mai scurt pentru tine spre engleza si germana vorbite!

Ti-am starnit curiozitatea?

Haideti sa vedem ce inseamna Silent Way.

Si ce, din fericire, nu este!

Descopera metoda