Cursevo
Inscrie-te acum la curs

Siguranta datelor

Centrul de limbi straine Cursevo (SC Cursevo SRL) nu a trimis si nu va trimite niciodata mesaje de tip SPAM sau nesolicitate si va proteja intotdeauna datele cu caracter personal oferite de cei care intra in contact cu noi.

Colectarea datelor cu caracter personal

Noi colectam date cu caracter personal atunci cand cei care intra pe site-ul www.cursevo.ro completeaza un formular pentru a descarca materialele existente pe site-ul nostru, formulare de informare sau cand se inscriu la cursurile sau atelierele noastre.

Exemple de date cu caracter personal:

> nume si prenume

> informatii de contact (numar de telefon, adresa de e-mail).

Informatiile colectate vor fi folosite pentru a va raspunde la mesaje, la cererile de informatii sau pentru a va trimite informatii despre cursurile si atelierele la care v-ati inscris.

Din cand in cand, trimitem abonatilor nostri mesaje utile (e-mailuri) care contin postari noi pe blogul Cursevo, informatii despre cursurile sau atelierele pe care le organizam, dar numai dacă abonatii si-au exprimat acordul sa primeasca astfel de mesaje de la noi (au bifat casuta respectiva din formularele de pe site). Abonatii pot alegere oricand sa se dezaboneze de la mesajele noastre, apasand link-ul “unsubscribe/dezabonare” existent in toate mesajele pe care le primiti de la Cursevo.

In plus, puteti oricand sa:

> accesati oricand datele cu caracter personal pe care ni le-ati comunicat (vezi mai sus)

> modificati datele pe care ni le-ati comunicat

> solicitati stergerea datelor dvs. din baza noastra de date (solocitarea de stergere se va trimite la office@cursevo.ro).

Siguranta datelor cu caracter personal

Nu am fost si nu vom fi niciodata de acord cu divulgarea catre terti a datelor cu caracter personal. Am luat masurile necesare pentru a asigura protectia si siguranta informatiilor pe care le colectam online.

Intrebari si conformitate

Daca aveti intrebari despre modul in care folosim datele cu caracter personal colectate sau daca aveti motive sa credeti ca nu ne conformam cu acest regulament de protectie a datelor, va rugam sa ne scrieti la office@cursevo.ro.

Formular de contact

Locuri de parcare in zona

Silent Way sau drumul cel mai scurt pentru tine spre engleza si germana vorbite!

Ti-am starnit curiozitatea?

Haideti sa vedem ce inseamna Silent Way.

Si ce, din fericire, nu este!

Descopera metoda