Cursevo
Inscrie-te acum la curs

Lectii demonstrative

Lectia demo – Experienta care trece prin tine si-ti raspunde la toate intrebarile!

Traieste experienta Silent Way !

Inscrie-te mai jos si vino sa redefinim experienta invatarii!

Vino sa vezi cum lucram, cat de eficienta este invatarea Silent Way si apoi hotarasti in cunostinta de cauza daca te inscrii la Cursevo!

Suntem atat de increzatori in Silent Way si entuziasmati de rezultatele obtinute pana acum, incat ne dorim sa incerci si tu aceasta experienta unica de invatare in Romania si sa te bucuri de mediul relaxant si neconventional de la Cursevo.

Vizioneaza acest scurt material video filmat in timpul unei lectii demo si intra in atmosfera cursurilor Silent Way de la Cursevo:

Lectiile demonstrative de la Cursevo sunt pentru tine!

Daca iti doresti sa inveti limba engleza sau limba germana si vrei sa vezi “pe viu” cum functioneaza metoda Silent Way, cat este de eficienta si de creativa, lectiile demonstrative sunt urmatoarea ta experienta!

Citeste mai jos unul din testimonialele participantilor la lectiile noastre demo care surprinde foarte bine experienta de invatare de la Cursevo:

“Super tare lectia demonstrativa! Sunt uimita de cat am invatat intr-o singura lectie, dupa ce m-am chinuit saptamani intregi cu metoda clasica de invatare! Si m-am si distrat grozav! Va multumesc pentru experienta! Abia astept sa ne revedem! (Iulia Moghioroiu – participant la lectia demo din 26 februarie 2015)

Pentru inscrieri la lectia demo de marti, 23 iunie contactati-ne telefonic la numerele 0728 800 011 sau 031 434 37 63 sau completati formularul de mai jos si va contactam in cel mai scurt timp pentru confirmarea participarii.

Va asteptam sa redefinim experienta invatarii!
Vreau să mă înscriu la lectia demo din 23 iunie!

Pentru că numărul de locuri este limitat te rugam sa completezi campurile de mai jos pentru a-ti rezerva locul la lectia demo: (* datele tale de contact vor fi folosite exclusiv pentru confirmarea participarii)

Ma inscriu


Silent Way sau drumul cel mai scurt pentru tine spre engleza si germana vorbite!

Ti-am starnit curiozitatea?

Haideti sa vedem ce inseamna Silent Way.

Si ce, din fericire, nu este!

Descopera metoda