Cursevo

Alege modulul:

Primii Pasi – Modulul A1

Pasul 1

E pentru mine?

Haideti sa vedem: inveti deja la o facultate si/sau ai un loc de munca, dar vrei sa ai un atu in plus pentru mai multe sanse in cariera? Daca raspunsul tau este da, atunci Cursevo ti-a pregatit o surpriza!

Te-ai gandit bine! Limba germana chiar este un atu in ziua de azi. Si cu siguranta ai auzit ca se invata greu, nu-i asa? Ei bine, Cursevo iti prezinta o metoda prin care limba germana se invata usor si eficient. Silent Way este metoda prin care centrul tau de limbi straine Cursevo iti propune sa uiti de stresul sau plictiseala invatarii unei limbi straine si sa pornesti alaturi de noi in descoperirea urmatoarei tale experiente.

Prin urmare, daca ai intre 19 si 25 de ani si vrei sa incepi sa inveti germana prin metoda Silent Way, te indemnam sa pornim impreuna in experienta Cursevo!

Pasul 2

La Cursevo, pentru ca…

… e timpul sa afli ca lucrurile importante in viata se dobandesc usor, eficient si placut. Si, in plus:

inveti de la inceput sa pronunti corect sunetele limbii germane. Asezam corect si de la inceput “caramizile” care stau la baza limbii vorbite si fara de care nu putem construi mai departe;

deprinzi ritmul si accentul specifice limbii germane. Cunostintele si pronuntia limbii straine nu sunt neaparat puse in valoare printr-un accent romanesc, nu-i asa?

descoperi tu insuti structura si logica limbii, inca de la primele notiuni invatate. Totul, printr-un proces care te va stimula si dezvolta intelectual;

dialoghezi si deprinzi limbajul folosit in vorbirea curenta. Pasiunea pentru interactiune si pentru tot ce este nou demonstreaza ca experienta Cursevo, prin metoda Silent Way, chiar ti se potriveste!

Iar surprizele nu se opresc aici! Vei putea sa vorbesti chiar de la inceput in limba germana, chiar daca esti incepator, si vei vedea ca exista un curs pe care chiar il astepti cu nerabdare!

Si daca tot vorbim despre experienta cursului de limba germana predata în cadrul Cursevo prin metoda Silent Way, iata un material video prin care te poti convinge:

Pasul 3

Cum facem „Primii Pasi”?

La Cursevo, formam grupe de limba germana pentru nivelul începator (A1) pe tot parcursul anului. Prin urmare, te poti înscrie oricand la cursul „Primii Pasi”, completand formularul de inscriere. Dupa trimiterea formularului completat, te vom contacta în cel mai scurt timp pentru confirmare.

Cursul de limba germana pentru nivelul incepator (A1) dureaza 36 de ore, cu o frecventa de 2 ori pe saptamana, in sedinte a cate 2 ore si 15 minute.

Pretul modulului de curs „Primii Pasi” este 1320 RON (nu se aplica TVA). Taxa de curs poate fi achitata integral, in 2 sau 3 transe (prima transa cel putin egala cu 50% din pretul cursului va fi achitata inainte de prima sedinta). Plata poate fi efectuata în numerar la sediul Cursevo sau prin transfer bancar (vezi detaliile bancare in formularul de inscriere).

Odata inscrierea finalizata, vei primi programul cursului „Primii Pasi” (zile si intervale orare de curs) stabilit in functie de programul tau.

La Cursevo, la inscrierea la urmatorul modul de curs, beneficiezi de o reducere de 90 RON pentru inscrierea unui alt cursant la recomandarea ta!

Cursul de desfasoara in Bucuresti, la Centrul de limbi straine Cursevo, pe strada D.I.Mendeleev (la 2 min. de statia de metrou Piata Romana), nr. 37, et. 2, ap. 4.

Daca mai ai nevoie de alte informatii despre cursul „Primii Pasi”, contacteaza-ne in scris la office@cursevo.ro sau telefonic la 031 434 37 63/0728 800 011.

Te asteptam la Cursevo! Impreuna vom redefini experienta invatarii!

Cursurile Silent Way inseamna pentru tineri

Invatare pe termen lung

Fara teme ineficiente pentru acasa

Mai multe sanse in cariera

Silent Way sau drumul cel mai scurt pentru tine spre engleza si germana vorbite!

Ti-am starnit curiozitatea?

Haideti sa vedem ce inseamna Silent Way.

Si ce, din fericire, nu este!

Descopera metoda