Cursevo

Alege modulul:

Pe drumul cel bun – Modulul A2

Pagina in lucru

Pasul 3

Cum intram „Pe drumul cel bun”?

La Cursevo, formam grupe de limba germana pentru tineri nivelul incepator (A2) pe tot parcursul anului. Prin urmare, te poti inscrie oricand la modulul de curs „Pe drumul cel bun”, completand formularul de inscriere. Dupa trimiterea formularului completat, te vom contacta in cel mai scurt timp pentru confirmare si programarea la testarea gratuita pentru evaluarea nivelului actual al cunostintelor de limba germana. Testarea se va desfasura sub forma unei discutii libere de 10 minute cu unul dintre profesorii Cursevo.

Cursul de limba germana pentru nivelul incepator (A2) „Pe drumul cel bun” dureaza 36 de ore, cu o frecventa de 2 ori pe saptamana, in sedinte a cate 2 ore si 15 minute.

Taxa de curs poate fi achitata integral, in 2 sau 3 transe (prima transa cel putin egala cu 50% din pretul cursului va fi achitata inainte de prima sedinta). Plata poate fi efectuata in numerar la sediul Cursevo sau prin transfer bancar (vezi detaliile bancare in formularul de inscriere).

Odata inscrierea finalizata, vei primi programul cursului „Pe drumul cel bun” (zile si intervale orare de curs) stabilit in functie de programul tau.

La Cursevo, la inscrierea ta la urmatorul modul de curs, beneficiezi de o reducere de 90 RON pentru inscrierea unui alt cursant la recomandarea ta!

Cursul se desfasoara in Bucuresti, la Centrul de limbi straine Cursevo, pe strada D.I.Mendeleev (la 2 min. de statia de metrou Piata Romana), nr. 37, et. 2, ap. 4.

Daca mai ai nevoie de alte informatii despre modulul de curs „Pe drumul cel bun”, contacteaza-ne in scris la office@cursevo.ro sau telefonic la 031 434 37 63/0728 800 011.

Te asteptam la Cursevo! Impreuna vom redefini experienta invatarii!

Silent Way sau drumul cel mai scurt pentru tine spre engleza si germana vorbite!

Ti-am starnit curiozitatea?

Haideti sa vedem ce inseamna Silent Way.

Si ce, din fericire, nu este!

Descopera metoda