Cursevo

Alege modulul:

Primii Pasi – Modulul A1

Pasul 1

Pornim cu dreptul in descoperire!

Prima impresie ne influenteaza radical comportamentul si abordarea în raport cu tot ce ne inconjoara, iar faptul ca cei mici ne seamana nu este o surpriză, nu-i asa? Pentru ei, fiecare lucru reprezinta o nouă experienta! O noua calatorie în care detaliile conteaza, iar fiecare pas poate decide continuarea.

“Primii Pași”, modulul de curs de limba germană predat prin metoda Silent Way – oferita exclusiv in Romania de centrul tau de limbi straine Cursevo – este experienta prin care copilul tau va indragi de la inceput limba germana. Si, de asemenea, calatoria in care el va descoperi totul, printr-o metoda creata special in acest scop.

Pasul 2

Facem ce ne place!

Centrul de limbi straine Cursevo, aliatul tau în evolutia si dezvoltarea organica a celor mici, aduce in premiera in Romania o metoda unica si un curs special conceput pentru copilul tau cu varsta între 10 si 14 ani. Asta pentru ca stim cu totii ca atitudinea lui fata de procesul de invatare este determinata si influentata de … cat de mult ii place!

Silent Way, metoda prin care copilul tau va invata limba germana la Cursevo, are o pronuntata componenta ludica, ce transforma procesul de invatare intr-o experienta a descoperirii treptate a limbii germane. Iar copilul tau va intra imediat in joc si se va bucura pe deplin de avantajele acestei metode. Astfel, invatam impreuna de placere, intr-un cadru relaxat, plin de culoare si transformam fiecare curs într-o experienta unica!

Pasul 3

Subordonam predarea invatarii!

La Cursevo, copilul tau de 10-14 ani isi va dori sa invete limba germana cu placere si curiozitate prin metoda Silent Way, deoarece:

Pentru descoperirea limbii germane parcurgem aceiasi pasi din procesul de invatare a limbii materne. Cursevo abandoneaza teoretizarea si abstractizarea in favoarea experientei directe si a participarii active a copilului tau;

Invatam eficient prin exercitiu intens in cadrul cursului si nu recurgem la memorare;

Punem un accent deosebit pe participarea si implicarea permanenta a copiilor in timpul cursului. Prin urmare, nicio clipa de plictiseala!

Ii stimulam gandirea creativa in locul solutiilor oferite “pe tava”;

Folosim materiale didactice create special pentru metoda Silent Way si extrem de atractive si stimulante pentru copilul tau;

Profesorii Silent Way, un tip aparte de profesor, indruma si incurajeaza copilul spre un grad din ce in ce mai ridicat de siguranta si autonomie in folosirea limbii germane. Cu cat profesorul vorbeste mai mult, cu atat copiii vorbesc mai putin. Iar noi ne dorim exact contrariul!

in plus …

… pentru ca experientele care ne ajuta sa crestem nu se uita niciodata, Cursevo are pentru tine inca o surpriza!

Vei putea observa progresul si eficienta cu care copilul tau invata limba engleza prin metoda Silent Way, urmarind materialele video filmate in timpul sedintelor de curs si pe care Cursevo ti le trimite periodic. Aceste materiale video sunt destinate exclusiv parintilor cursantilor si nu vor fi utilizate in alte scopuri fara acordul parintilor.

Pasul 4

Cum facem “Primii Pasi”?

La Cursevo, formam grupe de limba germana pentru copii nivelul incepator pe tot parcursul anului. Prin urmare, iti poti inscrie oricand copilul la modulul de curs „Primii Pasi”, completand formularul de inscriere. Dupa trimiterea formularului completat, te vom contacta in cel mai scurt timp pentru confirmare.

Cursul de limba germana pentru nivelul incepator (A1) „Primii Pasi” dureaza 36 de ore, cu o frecventa de 2 ori pe saptamana, in sedinte a cate 2 ore si 15 minute.

Taxa de curs poate fi achitata integral, in 2 sau 3 transe (prima transa cel putin egala cu 50% din pretul cursului va fi achitata inainte de prima sedinta). Plata poate fi efectuata in numerar la sediul Cursevo sau prin transfer bancar (vezi detaliile bancare in formularul de inscriere).

Odata inscrierea finalizata, vei primi programul cursului „Primii Pasi” (zile si intervale orare de curs) stabilit in functie de programul copilului tau.

La Cursevo, la inscrierea ta la urmatorul modul de curs, beneficiezi de o reducere de 100 RON pentru inscrierea unui alt cursant la recomandarea ta!

Cursul se desfasoara in Bucuresti, la Centrul de limbi straine Cursevo, pe strada D.I.Mendeleev (la 2 min. de statia de metrou Piata Romana), nr. 37, et. 2, ap. 4.

Daca mai ai nevoie de alte informatii despre modulul de curs „Primii Pasi”, contacteaza-ne in scris la office@cursevo.ro sau telefonic la 031 434 37 63/0728 800 011.

Te asteptam la Cursevo! Impreuna vom redefini experienta invatarii!

Metoda Silent Way inseamna pentru copii

Jocul continuu al descoperirii

Stimularea gandirii si a creativitatii

Un proces eficient de invatare

Silent Way sau drumul cel mai scurt pentru tine spre engleza si germana vorbite!

Ti-am starnit curiozitatea?

Haideti sa vedem ce inseamna Silent Way.

Si ce, din fericire, nu este!

Descopera metoda