Cursevo

Alege modulul:

Primii Pasi – Modulul A1

Pasul 1

Cursevo chiar este pentru tine!

Daca te gandesti ca limba germana poate fi un atu deosebit pentru un potential loc de munca sau poate chiar pentru cel actual, ai dreptate! Asta pentru ca nu este o limba cunoscuta de majoritatea dintre noi si pentru ca, asa cum probabil ai auzit, nu este nici foarte usor de învatat … în modul traditional, bineînteles!

Daca ai încercat s-o înveti (la scoala, în cadrul altor cursuri sau fara profesor), cu siguranta te-ai convins si tu.

Insa la Cursevo spunem adio metodelor conventionale!

Pasul 2

Inveti limba germana in stilul Cursevo si al tau!

Descoperi notiunile esentiale ale limbii germane, fara de care nu poti vorbi corect;

Afli cat de usor ajungi sa stapanesti structuri ale limbii germane prin metoda Silent Way;

Inveti, înca de la început, pronuntia corecta a sunetelor limbii germane, esentiale pentru vorbirea corecta;

Vorbesti în limba germana pe parcursul sedintelor de curs si, astfel, dobandesti un nivel ridicat de fluenta, devii din ce în ce mai sigur si scapi de retinerea de a vorbi în limba germana;

Interactionezi permanent cu ceilalti cursanti si inveti activ sub indrumarea unui altfel de profesor: profesorul Silent Way. Totul, în cadrul unei experiente memorabile, orientate catre rezultate.

Pasul 3

La Cursevo, pentru ca:

Beneficiezi de metoda Silent Way, o metoda cu eficienta dovedita, predata exclusiv in Romania la Cursevo, centrul tau de limbi straine;

Aici poti invata limba germana în timpul cursului, eficient si fara zeci de exercitii pentru acasa;

Cele mai importante investitii sunt cele în dezvoltarea ta personala si profesionala, de aceea ele trebuie sa fie cat mai eficiente;

Iei parte la o experienta memorabila de invatare, una la care chiar iti vei dori sa revii;

Inveti sub indrumarea profesorilor certificati în metoda Silent Way si beneficiezi de dotarile si materialele didactice specifice metodei pe care le vei gasi numai la Cursevo!

Daca iti doresti sa descoperi limba germana, Cursevo îti garanteaza o experienta memorabila de invatare. Una în urma careia vei dobandi mai multe cunostinte decat te-ai asteptat!

Si daca tot vorbim despre experienta cursului de limba germana, predata în cadrul Cursevo prin metoda Silent Way, iata un material video prin care te poti convinge:

Pasul 4

Cum facem „Primii Pasi”?

La Cursevo, formam grupe de limba germana pentru nivelul incepator pe tot parcursul anului. Prin urmare, te poti înscrie oricand la cursul „Primii Pasi”, completand formularul de inscriere. Dupa trimiterea formularului completat, te vom contacta în cel mai scurt timp pentru confirmare.

Cursul de limba germana pentru nivelul incepatori (A1) dureaza 36 de ore, cu o frecventa de 2 ori pe saptamana, in sedinte a cate 2 ore si 15 minute.

Pretul modulului de curs „Primii Pasi” este 1400 RON (nu se aplica TVA). Taxa de curs poate fi achitata integral, in 2 sau 3 transe (înscrierea în grupă este finalizată la achitarea avansului de 450 ron care va fi achitat inainte de prima sedinta). Plata poate fi efectuata in numerar la sediul Cursevo sau prin transfer bancar (vezi detaliile bancare in formularul de inscriere).

Odata inscrierea finalizata, vei primi programul cursului „Primii Pasi” (zile si intervale orare de curs) stabilit in functie de programul tau.

La Cursevo, la inscrierea la urmatorul modul de curs, beneficiezi de o reducere de 90 RON pentru inscrierea unui alt cursant la recomandarea ta!

Cursul de desfasoara in Bucuresti, la Centrul de limbi straine Cursevo, pe strada D.I.Mendeleev (la 2 min. de metrou Piata Romana), nr. 37, et. 2, ap. 4.

Daca mai ai nevoie de alte informatii despre cursul „Primii Pasi”, contacteaza-ne in scris la office@cursevo.ro sau telefonic la 031 434 37 63/0728 800 011.

Te asteptam la Cursevo! Impreuna vom redefini experienta invatarii!

Cursurile Silent Way inseamna pentru adulti

Mai multa incredere in sine

Invatare fara manuale costisitoare

Sanse mai mari de avansare in cariera si un salariu mai bun

Silent Way sau drumul cel mai scurt pentru tine spre engleza si germana vorbite!

Ti-am starnit curiozitatea?

Haideti sa vedem ce inseamna Silent Way.

Si ce, din fericire, nu este!

Descopera metoda