Cursevo

Alege modulul:

Primii Pasi – Modulul A1

Pasul 1

Vorbim aceeasi limba!

Pe masura ce crestem, problemele ce pareau odata centrul universului devin raspunsuri ale intelepciunii acumulate pe parcurs. Iar raspunsurile vin intotdeauna cand pui, bineinteles, intrebarile potrivite!

E simplu! Daca printre intrebarile adolescentului tau se numara si:

Cum reusesc la o facultate dintr-o alta tara unde se vorbeste limba germana?

Cum beneficiez un avantaj major pentru viitorul meu, invatand limba germana?

Cum reusesc sa invat limba germana, daca am mai incercat si, dintr-un motiv sau altul, nu am ajuns la rezultatele dorite?

Atunci raspunsul este unul singur: incepe cu modulul de curs “Primii Pasi” in cadrul experientei Cursevo!

Pasul 2

Subordonam predarea invatarii

Prin experienta Cursevo, adolescentul tau va invata limba germana intr-un mod atragator si eficient, deoarece … vorbim aceeasi limba!

Dar haideti sa vedem ce inseamna asta! Metoda prin care dobandim rezultate peste asteptari se numeste “Silent Way” si, impreuna:

Eficientizam procesul de invatare, internalizand fiecare etapa;

Il tinem pe adolescentul tau conectat permanent la procesul de invatare, intr-un mod activ;

Invatam, prin metoda Silent Way, limba germana in modul natural si logic in care am invatat limba materna;

Adaptam provocarile la nivelul lui actual de cunostinte;

Invatam din propriile greseli si ne cream propriile experiente intr-o atmosfera de siguranta si relaxare;

Facilitam descoperirea treptata a limbii germane, deoarece profesorul Silent Way – un tip aparte de profesor – il pune pe adolescentul tau in prim plan;

Ne stimulam, corectam si incurajam reciproc, ca parte a unui grup in care competitia este inlocuita de colaborare.

in plus…

… pentru ca experientele care ne ajuta sa crestem nu se uita niciodata, Cursevo are pentru tine inca o surpriza!

Vei putea observa progresul si eficienta cu care copilul tau invata limba engleza prin metoda Silent Way, urmarind materialele video filmate in timpul orelor de curs si pe care Cursevo ti le trimite periodic. Aceste materiale video sunt destinate exclusiv parintilor cursantilor si nu vor fi utilizate in alte scopuri fara acordul parintilor.

Pasul 3

Cum facem „Primii Pasi”?

La Cursevo, formam grupe de limba germana pentru nivelul incepator (A1) pe tot parcursul anului. Prin urmare, iti poti înscrie oricand copilul la cursul „Primii Pasi”, completand formularul de inscriere. Dupa trimiterea formularului completat, te vom contacta în cel mai scurt timp pentru confirmare.

Cursul de limba germana pentru nivelul incepator (A1) dureaza 36 de ore, cu o frecventa de 2 ori pe saptamana, în sedinte a cate 2 ore si 15 minute.

Pretul modulului de curs „Primii Pasi” este 1400 RON (nu se aplica TVA). Taxa de curs poate fi achitata integral, in 2 sau 3 transe (prima transa cel putin egala cu 50% din pretul cursului va fi achitata inainte de prima sedinta). Plata poate fi efectuata în numerar la sediul Cursevo sau prin transfer bancar (vezi detaliile bancare in formularul de inscriere).

Odata inscrierea finalizata, vei primi programul cursului „Primii Pasi” (zile si intervale orare de curs) stabilit in functie de programul copilului tau.

La Cursevo, la inscrierea la urmatorul modul de curs, beneficiezi de o reducere de 100 RON pentru inscrierea unui alt cursant la recomandarea ta!

Cursul de desfasoara in Bucuresti, la Centrul de limbi straine Cursevo, pe strada D.I.Mendeleev (la 2 min. de statia de metrou Piata Romana), nr. 37, et. 2, ap. 4.

Daca mai ai nevoie de alte informatii despre cursul „Primii Pasi”, contacteaza-ne in scris la office@cursevo.ro sau telefonic la 031 434 37 63/0728 800 011.

Te asteptam la Cursevo! Impreuna vom redefini experienta invatarii!

Cursurile Silent Way inseamna pentru adolescenti

Experienta neconventionala de invatare

Pregatire eficienta pentru scoala si examene

Stimularea creativa a capacitatilor adolescentului

Silent Way sau drumul cel mai scurt pentru tine spre engleza si germana vorbite!

Ti-am starnit curiozitatea?

Haideti sa vedem ce inseamna Silent Way.

Si ce, din fericire, nu este!

Descopera metoda