Cursevo

Alege modulul:

Spre Performanta! – Modulul B2

Pasul 1

Tu esti Cursevo!

Traim într-o lume în care gradul ridicat de competitivitate si exigentele ce se impun in special celor tineri transforma dorinta de a evolua intr-o nevoie. Dar te-ai întrebat vreodata de ce? Cursevo iti da raspunsul:

Metodele traditionale, potrivite pentru generatiile anterioare, nu mai functioneaza si în cazul oamenilor noi, dinamici si creativi. Da, cu tine vorbim! Si despre tine!

Bineinteles ca vei dori sa fii cat mai bine pregatit si sa dobandesti cat mai multe atuuri, pentru a-ti spori sansele de succes in cariera si in viata. Iar cunoasterea limbii engleze este unul din cele mai importante!

Insa de ce sa nu o faci neconventional, eficient si cu placere?

Pasul 2

O experienta altfel!

Centrul tau de limbi straine Cursevo iti propune, in exclusivitate in Romania, metoda prin care tu vei invata usor si eficient.

O experienta in care tu esti in permanenta actorul principal si in care aprofundezi cu placere cunostintele de limba engleza. Sau, cum ne place noua sa-i spunem: modulul de curs “Spre Performanta!”

Cu alte cuvinte:

Implicare si participare 100%, fara nicio clipa de plictiseala;

Un tip de profesor cum nu ai mai cunoscut pana acum – partenerul care te indeamna sa gandesti singur, iti lanseaza provocari potrivite pentru nivelul tau de cunostinte si subordoneaza predarea invatarii;

Procesul firesc prin care atingem performanta in viata de zi cu zi: “incercare – (poate) greseala – succes!”.

Pasul 3

Scop dorit, scop cucerit!

La Cursevo, suntem de parere ca orice obiectiv isi merita statutul numai daca este si ambitios. De aceea, tintim excelenta si nimic mai putin! Insa excelenta vine la pachet cu o experienta memorabila, una in care tu:

iti insusesti si fixezi structuri complexe ale limbii engleze, descoperindu-i astfel toate secretele;

exersezi placut si eficient la orele de curs, folosind mijloacele si materialele didactice specifice metodei Silent Way, pe care le ai la dispozitie doar la centrul tau de limbi straine Cursevo;

iti perfectionezi pronuntia corecta in limba engleza britanica si devii astfel mai increzator si sigur pe abilitatile tale;

deprinzi cel mai inalt nivel al comunicarii orale pentru a face fata cu brio oricarui examen oral sau interviu de angajare.

Pasul 4

Cum acceleram “Spre Performanta!”?

La Cursevo, formam grupe de limba engleza pentru tineri nivelul intermediar (B2) pe tot parcursul anului. Prin urmare, te poti inscrie oricând la modulul de curs „Spre Performanta!”, completand formularul de inscriere. Dupa trimiterea formularului completat, te vom contacta in cel mai scurt timp pentru confirmare si programare la testarea gratuita pentru evaluarea nivelului actual al cunostintelor de limba engleza. Testarea se va desfasura sub forma unei discutii libere de 10 minute cu unul dintre profesorii Cursevo.

Cursul de limba engleza pentru nivelul intermediar (B2) “Spre Performanta!” dureaza 36 de ore, cu o frecventa de 2 ori pe saptamana, in sedinte a cate 2 ore si 15 minute.

Pretul modulului de curs „Spre Performanta!” este 1250 RON (nu se aplica TVA). Taxa de curs poate fi achitata integral, in 2 sau 3 transe (prima transa este cel putin egala cu 50% din pretul cursului si va fi achitata inainte de prima sedinta). Plata poate fi efectuata in numerar la sediul Cursevo sau prin transfer bancar (vezi detaliile bancare in formularul de inscriere).

Odata inscrierea finalizata, vei primi programul cursului „Spre Performanta!” (zile si intervale orare de curs) stabilit in functie de programul tau.

La Cursevo, la inscrierea ta la urmatorul modul de curs, beneficiezi de o reducere de 85 RON pentru inscrierea unui alt cursant la recomandarea ta!

Cursul se desfasoara in Bucuresti, la Centrul de limbi straine Cursevo, pe strada D.I.Mendeleev (la 2 min. statia de metrou Piata Romana), nr. 37, et. 2, ap. 4.

Daca mai ai nevoie de alte informatii despre cursul „Spre Performanta!”, contacteaza-ne in scris la office@cursevo.ro sau telefonic la 031 434 37 63/0728 800 011.

Te asteptam la Cursevo! Impreuna vom redefini experienta invatarii!

Silent Way sau drumul cel mai scurt pentru tine spre engleza si germana vorbite!

Ti-am starnit curiozitatea?

Haideti sa vedem ce inseamna Silent Way.

Si ce, din fericire, nu este!

Descopera metoda