Cursevo

Alege modulul:

De Neoprit! – Modulul B1

Pasul 1

E timpul să crești!

Placerea descoperirii este in natura fiecaruia dintre noi. Inca din copilarie, totul incepe ca un joc, in adolescenta devine o provocare, iar mai tarziu se transforma intr-o placere pe care ne-o dorim si care ne ajuta sa crestem.

Fie ca vorbim de facultate, examenul de obtinere a unui certificat de limba engleza, dezvoltarea personala sau construirea unei cariere de succes!

Asa ca, daca ai depasit deja stadiul de cursant incepator si iti doresti sa descoperi in continuare secretele limbii engleze, Cursevo este partenerul tau neconventional, alaturi de care inveti intr-un mod inedit si traiesti o experienta memorabila de invatare!

Pasul 2

Inveti “pe limba ta”!

Poate ca stilul traditional de invatare a fost potrivit pentru parintii tai, insa ineficienta, plictiseala sau volumul coplesitor de munca, ce scoate placerea din ecuatia invatarii, sunt semne evidente ca tu ai nevoie de o alta metoda.

O metoda care sa fie construita “pe limba ta”!

La Cursevo, centrul tau de limbi straine si singurul loc din Romania in care poti invata limba engleza prin metoda Silent Way, avantajele sunt pe masura placerii cu care vii la curs.

Profesorii certificati in metoda Silent Way iti vor face cunostinta cu un mod neconventional de invatare eficienta, intr-un proces de subordonare a predarii invatarii!

Pasul 3

Rezultate vizibile! Pentru ca:

Lucrezi cu materialele didactice specifice Silent Way, concepute special pentru metoda prin care tu inveti limba engleza la Cursevo;

Spui adio atat manualelor si caietelor de exercitii costisitoare, cat si temelor ineficiente pentru acasa;

Traiesti experienta pe care Cursevo ti-o pregateste la fiecare sedinta de curs si continui sa descoperi pas cu pas limba engleza;

Constientizezi si fixezi structurile limbii engleze prin exercitiu individual, in perechi sau in echipa, nu prin memorarea traditionala, dovedit ineficienta;

Iti imbunatatesti exprimarea orala si fluenta in vorbire, aspecte carora le acordam un grad mare de importanta, la Cursevo;

Esti indrumat de catre profesorul Silent Way, un altfel de profesor, ce pune cursantul in prim-plan si ii faciliteaza acumularea cunostintelor, experimentarea si descoperirea limbii engleze. Cu cat profesorul vorbeste mai putin la curs, cu atat cursantul vorbeste mai mult si invata sa se exprime corect in limba engleza, pentru ca profesorul stie deja, nu-i asa?

Scapi de retinerea de a vorbi in public pentru ca, la Cursevo, esti permanent incurajat si stimulat sa vorbesti in timpul cursului.

Pasul 4

Cum devenim „De Neoprit!”?

La Cursevo, formam grupe de limba engleza pentru tineri nivelul intermediar (B1) pe tot parcursul anului. Prin urmare, te poti inscrie oricând la modulul de curs „De Neoprit!”, completand formularul de inscriere. Dupa trimiterea formularului completat, te vom contacta in cel mai scurt timp pentru confirmare si programare la testarea gratuita pentru evaluarea nivelului actual al cunostintelor de limba engleza. Testarea este orală, gratuită și durează 30 de minute.

Cursul de limba engleza pentru tineri nivelul intermediar (B1) “De Neoprit!” dureaza 36 de ore, cu o frecventa de 2 ori pe saptamana, in sedinte a cate 2 ore si 15 minute.

Programul în sesiunea februarie – aprilie 2020:

Marțea și vinerea – 18:15 – 20:30

Numărul de locuri în grupă: 8

Numărul de locuri disponibile: 3

Intervalul modulului de curs: 18.02 – 10.04

Pretul cursului „De Neoprit!” este 1420 RON (nu se aplica TVA). Taxa de curs poate fi achitata integral, in 2 sau 3 transe (înscrierea este finalizată la achitarea avansului de 500 RON si va fi achitat după testare). Plata poate fi efectuata in numerar la sediul Cursevo sau prin transfer bancar (vezi detaliile bancare in formularul de inscriere).

Odata inscrierea finalizata, vei primi programul cursului „De Neoprit!” (zile si intervale orare de curs) stabilit in functie de programul tau.

La Cursevo, la inscrierea ta la urmatorul modul de curs, beneficiezi de o reducere de 85 RON pentru inscrierea unui alt cursant la recomandarea ta!

Cursul de desfasoara in Bucuresti, la Centrul de limbi straine Cursevo, pe strada D.I.Mendeleev (la 2 min. de statia de metrou Piata Romana), nr. 37, et. 2, ap. 4.

Daca mai ai nevoie de alte informatii despre cursul „De Neoprit!”, contacteaza-ne in scris la office@cursevo.ro sau telefonic la 0728 800 011.

Te asteptam la Cursevo! Impreuna vom redefini experienta invatarii!

Silent Way sau drumul cel mai scurt pentru tine spre engleza si germana vorbite!

Ti-am starnit curiozitatea?

Haideti sa vedem ce inseamna Silent Way.

Si ce, din fericire, nu este!

Descopera metoda