Cursevo

Alege modulul:

Pe drumul cel bun – Modulul A2

Pasul 1

Noua ta experienta!

Se spune ca pe masura ce afli mai multe despre un subiect sau domeniu devii din ce in ce mai curios si mai dornic de a avansa in propria descoperire. Noi credem in aceasta ecuatie atat de mult incat am perfectionat-o!

Daca adaugam sintagmei de mai sus o noua variabila, si anume placerea sau pasiunea pentru ceea ce faci, obtinem experienta Cursevo. O experienta pe care trebuie sa o traiesti, mai ales daca ai invatat deja primele notiuni de limba engleza, ai constatat ca iti place si-ti foloseste, iar acum iti doresti sa mergi mai departe.

Asa ca, daca vrei sa inveti limba engleza printr-o metoda pe stilul tau, diferita fata de metodele conventionale, la centrul tau de limbi straine Cursevo gasesti ceea ce-ti doresti!

Pasul 2

Pe limba ta!

Modulul „Pe drumul cel bun”, sau cursul nostru de limba engleza pentru nivelul A2, este conceput special pentru tine. Cursevo iti prezinta o metoda predata in exclusivitate in Romania la centrul tau de limbi straine, care va transforma procesul tau de invatare a limbii engleze intr-o experienta cu totul diferita.

Te invitam sa te convingi ca poti invata limba engleza intr-un mod pe cat de eficient, pe atat de placut si neconventional, asa cum ne-ai aratat ca preferi de fiecare data.

Iar, daca pana acum ai crezut ca a invata cu placere si entuziasm este un mit, la Cursevo vei descoperi ce inseamna de fapt care este adevarul din culise.

Si nu doar atat! La centrul tau de limbi straine Cursevo iti formezi aptitudinile necesare pentru a fi „Pe drumul cel bun”, inveti eficient si retii pe termen lung, dobandeste fluenta in conversatiesi descoperi atat limba engleza, cat si increderea in capacitatea ta de a o stapani.

Pasul 3

La Cursevo, pentru că…

Inveti limba engleza prin metoda Silent Way, predata in exclusivitate in Romania la Cursevo, de catre profesori certificati in aceasta metoda;

Abordezi neconventional procesul de invatare a limbii engleze;

Ai parte de o adevarata experienta de invatare la curs, una placuta, eficienta si antrenanta; ;

Esti stimulat si incurajat permanent sa te exprimi autonom in limba engleza si sa gandesti in afara tiparelor;

Scapi de temele ineficiente pentru acasa, teme care iti consuma timpul, dealtfel ocupat cu facultatea sau locul de munca;

Iti verifici constant cunostintele fara presiunea testarilor rigide;

Pui accent pe pronuntia corecta in engleza britanica si dobandesti un accent de invidiat in limba engleza;

La Cursevo tu esti cel care isi exprima preferintele de invatare, oferind feedback profesorului Silent Way, care tine seama de dorintele tale si subordoneaza predarea invatarii.

Pasul 4

Cum intram „Pe drumul cel bun”?

In perioada 20 ianuarie– 7 februarie 2020, formăm noi grupe de limba engleză de nivel începător A2.

Modulul de curs „Pe drumul cel bun” durează 2 luni (36 de ore de curs).

Programul grupelor de curs:

  1. Lunea și miercurea – 18:00 – 20:15

Numarul maxim de cursanti in grupă: 8

Numărul de locuri disponibile în grupă: 4

Intervalul modulului de curs: 10.02 – 01.04.2020

2. Joia (18:15 – 20:30) și sâmbăta (9:45 – 12:45)

Numarul maxim de cursanti in grupă: 8

Numărul de locuri disponibile în grupă: 6

Intervalul modulului de curs: 20.02 – 04.04.2020

După trimiterea formularului de înscriere, vom stabili testarea prealabilă (Testarea este gratuită pentru cei care se înscriu la curs după testare; aceasta este orală, durează 30 de minute și are loc la Centrul Cursevo între 20 ianuarie – 7 februarie. După înscriere vă contactăm pentru alegerea intervalului orar convenabil pentru testare.)

Cursul de limba engleza pentru nivelul incepator (A2) “Pe drumul cel bun” dureaza 36 de ore, cu o frecventa de 2 ori pe saptamana, in sedinte a cate 2 ore si 15 minute.

Pretul cursului „Pe drumul cel bun” este 1420 RON (nu se aplica TVA). Taxa de curs poate fi achitata integral, in 2 sau 3 transe (înscrierea este finalizată la achitarea avansului de 500 ron). Plata poate fi efectuata in numerar la sediul Cursevo sau prin transfer bancar (vezi detaliile bancare in formularul de inscriere).

Odata inscrierea finalizata, vei primi programul cursului „Pe drumul cel bun” (zile si intervale orare de curs) stabilit in functie de programul tau.

La Cursevo, la inscrierea ta la urmatorul modul de curs, beneficiezi de o reducere de 85 RON pentru inscrierea unui alt cursant la recomandarea ta!

Cursul se desfasoara in Bucuresti, la Centrul de limbi straine Cursevo, pe strada D.I.Mendeleev (la 2 min. statia de metrou Piata Romana), nr. 37, et. 2, ap. 4.

Daca mai ai nevoie de alte informatii despre cursul „Pe drumul cel bun”, contacteaza-ne in scris la office@cursevo.ro sau telefonic la 0728 800 011.

Te asteptam la Cursevo! Impreuna vom redefini experienta invatarii!

Silent Way sau drumul cel mai scurt pentru tine spre engleza si germana vorbite!

Ti-am starnit curiozitatea?

Haideti sa vedem ce inseamna Silent Way.

Si ce, din fericire, nu este!

Descopera metoda