Cursevo

Alege modulul:

Am Reusit! – Modulul C1

Pasul 1

Lovitura de gratie

Cu totii avem cate o pasiune, un lucru caruia suntem pregatiti oricand sa-i dedicam tot timpul. Si intotdeauna ne place sa il ducem pana la capat.

Cuvantul “aproape” nu exista cand faci ceva cu pasiune, nu-i asa?

Iar cu limba engleza lucrurile stau la fel! Asa cum, daca iti place sa pictezi, nu te opresti cand tabloul e aproape gata, sau, daca ai descoperit o carte interesanta, nu te opresti pana nu ajungi la ultima pagina, cand iti doresti ca limba engleza sa nu mai aiba secrete pentru tine, continui sa o descoperi pana ajungi la nivel de expert.

E timpul sa dai lovitura de gratie!

Pasul 2

Pe limba ta!

Stim ca pentru a reusi ai nevoie de o experienta “pe limba ta”. Asa ca, daca esti student, proaspat absolvent de facultate sau ai deja primul job si iti doresti sa cunosti limba engleza la nivel avansat, centrul tau de limbi straine Cursevo ti-a pregatit o experienta neconventionala: modulul de curs “Am Reusit!”.

Punem cap la cap toate cunostintele acumulate pana acum, stabilim conexiuni complexe si jonglam cu structurile limbii engleze.

Suna complicat? Ei bine, nu este deloc asa!

Pasul 3

O experienta memorabila, pentru ca:

Inveti limba engleza folosind chart-urile cu cuvinte in culori si plansele cu imagini din viata de zi cu zi specifice metodei Silent Way sau metoda prin care tu descoperi limba engleza, in exclusivitate, la Cursevo;

Ai parte de o experienta unica, in care ai libertate de miscare si de decizie;

Creezi conexiuni si devii complet autonom in folosirea limbii engleze, profesorul Cursevo subordonand predarea invatarii;

Descoperi si clarifici structurile gramaticale si iti imbogatesti vocabularul cu ajutorul setului de tije colorate – Cuisenaire rods – un alt instrument caracteristic Silent Way, ce iti va deveni partener in procesul de asimilare deplina a limbii engleze la Cursevo;

Exersezi intens comunicarea verbala si reusesti sa te simti in largul tau in orice tip de conversatie, sa argumentezi opinii si sa faci fata cu brio la orice examen oral sau interviu de angajare in limba engleza;

Dobandesti o pronuntie corecta si atingi nivelul de expert in cunoasterea limbii engleze, prin ascultarea si intelegerea oricarui tip de mesaj.

Pasul 4

Si uite-asa “Am Reusit!”

La Cursevo, formam grupe de limba engleza pentru tineri nivelul avansat (C1) pe tot parcursul anului. Prin urmare, te poti inscrie oricând la modulul de curs „Am Reusit!”, completand formularul de inscriere. Dupa trimiterea formularului completat, te vom contacta in cel mai scurt timp pentru confirmare si programare la testarea gratuita pentru evaluarea nivelului actual al cunostintelor de limba engleza. Testarea se va desfasura sub forma unei discutii libere de 10 minute cu unul dintre profesorii Cursevo.

Cursul de limba engleza pentru nivelul avansat (C1) “Am Reusit!” dureaza 36 de ore, cu o frecventa de 2 ori pe saptamana, in sedinte a cate 2 ore si 15 minute.

Pretul modulului de curs „Am Reusit!” este 1250 RON (nu se aplica TVA). Taxa de curs poate fi achitata integral, in 2 sau 3 transe (prima transa este cel putin egala cu 50% din pretul cursului si va fi achitata inainte de prima sedinta). Plata poate fi efectuata in numerar la sediul Cursevo sau prin transfer bancar (vezi detaliile bancare in formularul de inscriere).

Odata inscrierea finalizata, vei primi programul cursului „Am Reusit!” (zile si intervale orare de curs) stabilit in functie de programul tau.

La Cursevo, la inscrierea ta la urmatorul modul de curs, beneficiezi de o reducere de 85 RON pentru inscrierea unui alt cursant la recomandarea ta!

Cursul se desfasoara in Bucuresti, la Centrul de limbi straine Cursevo, pe strada D.I.Mendeleev (la 2 min. statia de metrou Piata Romana), nr. 37, et. 2, ap. 4.

Daca mai ai nevoie de alte informatii despre cursul „Am Reusit!”, contacteaza-ne in scris la office@cursevo.ro sau telefonic la 031 434 37 63/0728 800 011.

Te asteptam la Cursevo! Impreuna vom redefini experienta invatarii!

Silent Way sau drumul cel mai scurt pentru tine spre engleza si germana vorbite!

Ti-am starnit curiozitatea?

Haideti sa vedem ce inseamna Silent Way.

Si ce, din fericire, nu este!

Descopera metoda