Cursevo

Alege modulul:

Primii Pasi – Modulul A1

Pasul 1

Descoperim jocul preferat: invatarea!

Copiii intre 10 si 14 ani care incep sa invete limba engleza sunt printre cei mai indragiti cursanti ai nostri. Iar Cursevo stie ca, pe langa responsabilitatea scolii si a altor cursuri, copiii indragesc foarte mult jocul si nu au uitat sa-l practice!

Prin metoda Silent Way, Cursevo transforma pentru ei orice curs intr-o experienta memorabila.

Lasam in urma plictiseala, iar totul va deveni un joc captivant de descoperire a limbii engleze.

Unul in care implicarea solicita atentia, iar fiecare descoperire conduce la invatarea eficienta.

Pasul 2

La Cursevo, pentru ca…

… placerea si implicarea sunt cheile ce le deschid copiilor nostri calea spre cunoastere. La centrul tau de limbi straine Cursevo, dorinta ta ca el sa invete si sa cunoasca devine si dorinta lui. La varsta aceasta, copiii sunt avizi de cunoastere. Vor sa invete si sa afle cât mai multe, insa cu o conditie: sa le placa si sa fie valorizati!

Cursevo a construit „Primii Pasi”, cursul de limba engleza pentru incepatori, tocmai pe acest fundament.

Astfel, la cursurile noastre, copiii sunt exploratorii, iar profesorii Silent Way ii indruma sa descopere treptat limba engleza.

Pe parcursul modulului „Primii Pasi”, copiii invata si exerseaza pronuntia corecta in limba engleza, isi insusesc si exerseaza structuri specifice comunicarii in limba engleza, deprind comunicarea in context, asa cum se intâmpla in viata de zi cu zi.

Pasul 3

Subordonam predarea invatarii

Cursevo aplica metoda Silent Way urmând principiul de baza al „subordonarii predarii invatarii”. Astfel, copilul tau este permanent in prim plan, activ, implicat si invata de placere. Mai ales ca:

Invatarea nu se face mecanic.

Logica si exercitiile din timpul cursului iau locul traditionalei memorari;

Incurajam autonomia copilului.

Pentru ca, stimulat si indrumat sa gândeasca, va gasi solutiile singur;

Nu exista teme pentru acasa ineficiente!

Timpul nu se ocupa cu teme ineficiente, deoarece invatarea are loc in timpul cursului;

Reluam periodic notiunile invatate.

prin mijloacele specifice metodei Silent Way;

Abia asteapta sa vina la curs!

Jocul permanent de descoperire a limbii engleze creeaza experienta Cursevo, o experienta unica si memorabila pentru copii, care isi doresc cu drag sa invete si sa o repete.

in plus …

… pentru ca experientele care ne ajuta sa crestem nu se uita niciodata, Cursevo are pentru tine inca o surpriza!

Vei putea observa progresul si eficienta cu care copilul tau invata limba engleza prin metoda Silent Way, urmarind materialele video filmate in timpul sedintelor de curs si pe care Cursevo ti le trimite periodic. Aceste materiale video sunt destinate exclusiv parintilor cursantilor si nu vor fi utilizate in alte scopuri fara acordul parintilor.

Pasul 4

Cum facem „Primii Pasi”?

La Cursevo, formam grupe de limba engleza pentru copii nivelul incepator pe tot parcursul anului. Prin urmare, iti poti inscrie oricand copilul la cursul „Primii Pasi”, completand formularul de inscriere. Dupa trimiterea formularului completat, te vom contacta in cel mai scurt timp pentru confirmare.

Cursul de limba engleza pentru incepatori (nivel 1) „Primii Pasi” dureaza 36 de ore, cu o frecventa de 2 ori pe saptamana, in sedinte a cate 2 ore si 15 minute.

Taxa de curs poate fi achitata integral, in 2 sau 3 transe (prima transa cel putin egala cu 50% din pretul cursului va fi achitata inainte de prima sedinta). Plata poate fi efectuata in numerar la sediul Cursevo sau prin transfer bancar (vezi detaliile bancare in formularul de inscriere).

Odata inscrierea finalizata, vei primi programul cursului „Primii Pasi” (zile si intervale orare de curs) stabilit in functie de programul copilului tau.

La Cursevo, la inscrierea ta la urmatorul modul de curs, beneficiezi de o reducere de 85 RON pentru inscrierea unui alt cursant la recomandarea ta!

Cursul se desfasoara in Bucuresti, la Centrul de limbi straine Cursevo, pe strada D.I.Mendeleev (la 2 min. de statia de metrou Piata Romana), nr. 37, et. 2, ap. 4.

Daca mai ai nevoie de alte informatii despre modulul de curs „Primii Pasi”, contacteaza-ne in scris la office@cursevo.ro sau telefonic la 031 434 37 63/0728 800 011.

Te asteptam la Cursevo! Impreuna vom redefini experienta invatarii!

Silent Way sau drumul cel mai scurt pentru tine spre engleza si germana vorbite!

Ti-am starnit curiozitatea?

Haideti sa vedem ce inseamna Silent Way.

Si ce, din fericire, nu este!

Descopera metoda