Cursevo

Alege modulul:

Pe drumul cel bun – Modulul A2

Pasul 1

Pentru cine este acest curs?

Copilul tau invata deja de cativa ani limba engleza, dar parca tot nu poate intelege si vorbi in engleza asa cum ti-ai dori?

Ii vine inca destul de greu sa se exprime fluent in engleza si nu e inca foarte sigur pe notiunile de gramatica invatate?

Daca asa stau lucrurile si-ti doresti ca el sa-si imbunatateasca cunostintele, sa nu se plictiseasca la orele de engleza si sa invete cu placere, modulul de limba engleza „Pe drumul cel bun“ este solutia.

Prin metoda Silent Way, vom clarifica si fixa notiunile deja invatate care mai necesita clarificare, continuand astfel increzatori pe drumul de descoperire a limbii engleze. In primele ore de curs, vom verifica inclusiv acuratetea pronuntiei fara de care nu putem vorbi corect limba engleza :).

Pasul 2

Ce invatam si ce instrumente specifice folosim la cursul „Pe drumul cel bun”?

Modulul de curs „Pe drumul cel bun“ este liantul intre nivelul incepator si cel intermediar. Pe parcursul acestui modul de curs, copilul tau va face cunostinta cu notiuni noi de gramatica a limbii engleza pe care va invata sa le foloseasca in structuri corecte.

Acesta este un atu major al metodei Silent Way:

Copiii invata gramatica integrata de la inceput in structuri specifice limbii engleze, astfel incat sa nu mai recurgem la plictisitoarele exercitii scrise de gramatica.

Fiecare ora de curs va avea o tema de care ne vom servi pentru imbogatirea vocabularului functional si pe care, prin exercitiu in timpul cursului, copilul va ajunge sa o stapaneasca foarte bine.

Instrumente:

Chart-urile cu cuvinte in culori

Acestea sunt instrumentele specifice metodei Silent Way care vor deveni cel mai bun companion de invatare al copilului tau.

Colorate, interesante si extreme de eficiente, acestea se vor desfasura treptat in fata ochilor nostri, dezvaluindu-ne tabloul complet al limbii engleze. Astfel, copilul tau va invata limba engleza intelegand-o intr-adevar.

Cuisenaire rods

Un alt instrument de lucru foarte util in procesul de invatare sunt „Cuisenaire rods“ – tije colorate de diferite dimensiuni – cu ajutorul carora invatarea gramaticii devine un joc captivant.

Plansele vizuale, jocurile de rol si dialogurile permanente dintre cursanti vin sa intregeasca experienta unica a copilului tau la orele de curs de la Centrul de limbi straine Cursevo.

Pasul 3

Subordonam predarea invatarii

Cursevo aplica metoda Silent Way urmând principiul de baza al „subordonarii predarii invatarii”. Astfel, copilul tau este permanent in prim plan, activ, implicat si invata de placere. Mai ales ca:

Invatarea nu se face mecanic

Logica si exercitiile din timpul cursului iau locul traditionalei memorari;

Incurajam autonomia copilului.

Pentru ca, stimulat si indrumat sa gândeasca, va gasi solutiile singur;

Nu exista teme pentru acasa ineficiente!

Timpul nu se ocupa cu teme ineficiente, deoarece invatarea are loc in timpul cursului;

Reluam periodic notiunile invatate

prin mijloacele specifice metodei Silent Way;

Abia asteapta sa vina la curs!

Jocul permanent de descoperire a limbii engleze creeaza experienta Cursevo, o experienta unica si memorabila pentru copii.

Pasul 4

Cum te inscrii?

La Cursevo, formam grupe de limba engleza pentru nivelul incepatori (A2) pe tot parcursul anului. Prin urmare, iti poti inscrie oricand copilul la cursul „Pe drumul cel bun”, completand formularul de inscriere.

Dupa trimiterea formularului completat, te vom contacta in cel mai scurt timp pentru confirmare si programarea la testarea gratuita pentru evaluarea nivelului actual al cunostintelor de limba engleza. Testarea se va desfasura sub forma unei discutii libere de 10 minute cu unul dintre profesorii Cursevo.

Cursul de limba engleza pentru nivelul incepator (A2) „Pe drumul cel bun” dureaza 36 de ore, cu o frecventa de 2 ori pe saptamana, in sedinte a cate 2 ore si 15 minute.

Pretul modulului de curs „Pe drumul cel bun” este 1250 RON (nu se aplica TVA).

Taxa de curs poate fi achitata integral, in 2 sau 3 transe (prima transa cel putin egala cu 50% din pretul cursului va fi achitata inainte de prima sedinta). Plata poate fi efectuata in numerar la sediul Cursevo sau prin transfer bancar (vezi  detaliile bancare in formularul de inscriere).

Odata inscrierea finalizata, vei primi programul cursului „Pe drumul cel bun” (zile si intervale orare de curs) stabilit in functie de programul copilului tau.

La Cursevo, la inscrierea ta la urmatorul modul de curs, beneficiezi de o reducere de 85 RON pentru inscrierea unui alt cursant la recomandarea ta!

Cursul se desfasoara in Bucuresti, la Centrul de limbi straine Cursevo, pe strada D.I.Mendeleev (la 2 min. statia de metrou Piata Romana), nr. 37, et. 2, ap. 4.

Daca mai ai nevoie de alte informatii despre cursul „Pe drumul cel bun”, contacteaza-ne in scris la office@cursevo.ro sau telefonic la 031 434 37 63/0728 800 011.

Te asteptam la Cursevo! Impreuna vom redefini experienta invatarii!

Silent Way sau drumul cel mai scurt pentru tine spre engleza si germana vorbite!

Ti-am starnit curiozitatea?

Haideti sa vedem ce inseamna Silent Way.

Si ce, din fericire, nu este!

Descopera metoda