Cursevo

Alege modulul:

Spre Performanta! – Modulul B2

Pasul 1

Mai aproape decat crezi!

Cand asistam la o discutie sau o argumentare in limba engleza la un nivel avansat, cu totii ne punem problema studiului si a procesului complex de invatare ce sta in spatele cursivitatii si fluentei vorbitorilor.

De multe ori, pe cat ne bucura ideea de a dobandi capacitatea de a utiliza astfel limba engleza, pe atat de mult de dezarmeaza procesele complexe ce ii stau fundament.

Pentru ca performanta in cunoasterea si folosirea limbii engleze devin din ce in ce mai mult o necesitate in zilele noastre, centrul tau de limbi straine Cursevo iti propune o alta viziune!

Nu doar ca poti ajunge si tu la performanta in utilizarea limbii engleze, ci o poti face usor si eficient!

Pasul 2

Propria ta experienta de invatare!

Cu obiectivul ca tu sa iti imbunatatesti comunicarea orala si capacitatea de a purta conversatii la un nivel performant, Cursevo a conceput modulul de curs pentru adultii cu nivel mediu de cunostinte de limba engleza “Spre performanta!”.

Prin metoda Silent Way, predata exclusiv in Romania la Cursevo, tu vei invata eficient si vei depasi cu usurinta nivelul mediu de cunostinte. Iar astfel vei deveni mult mai increzator si te vei descurca la nivel performant in limba engleza atat in calatoriile de afaceri sau la locul de munca, cat si in vacantele in strainatate.

Exercitiile si dialogurile pe situatii reale si concrete dintre cursanti, facilitate de mijloacele si materialele didactice specifice metodei Silent Way, eficientizeaza procesul de invatare si iti fixeaza cunostintele pe lunga durata. Iar profesorii Cursevo, specializati in metoda Silent Way, subordoneaza predarea invatarii, pentru ca tu sa fii solicitat si conectat in permanenta cu experienta Cursevo.

Pasul 3

Cat ai zice Silent Way!

Pentru ca la centrul tau de limbi straine Cursevo nevoile tale de invatare si evolutia ta sunt mereu in prim plan, manualele si caietele de exercitii costisitoare nu isi mai au rostul, iar temele ineficiente pentru acasa devin o exceptie. In plus:

Fixezi corect si definitiv notiunile, pentru ca, la Cursevo, introducem si explicam cu maxima claritate structurile specifice limbii engleze;

Deprinzi pronuntia corecta si ritmul specific limbii engleze britanice si astfel, pe langa o pronuntie foarte buna, vei elimina dificultatile de intelegere a vorbitorilor nativi;

Dobandesti autonomie, siguranta si incredere in tine atunci cand te exprimi (oral sau in scris) in limba engleza;

Te pregatesti sa faci fata cu succes examenelor de obtinere a unui certificat de limba engleza, interviurilor de angajare sustinute in limba engleza si, evident, situatiilor din viata de zi cu zi.

Pasul 4.

Cum acceleram “Spre Performanta!”?

La Cursevo, formam grupe de limba engleza pentru adulti nivelul intermediar (B2) pe tot parcursul anului. Prin urmare, te poti inscrie oricând la modulul de curs „Spre Performanta!”, completand formularul de inscriere. Dupa trimiterea formularului completat, te vom contacta in cel mai scurt timp pentru confirmare si programare la testarea gratuita pentru evaluarea nivelului actual al cunostintelor de limba engleza. Testarea se va desfasura sub forma unei discutii libere de 10 minute cu unul dintre profesorii Cursevo.

Cursul de limba engleza pentru nivelul intermediar (B2) “Spre Performanta!” dureaza 36 de ore, cu o frecventa de 2 ori pe saptamana, in sedinte a cate 2 ore si 15 minute.

Pretul modulului de curs „Spre Performanta!” este 1420 RON (nu se aplica TVA). Taxa de curs poate fi achitata integral, in 2 sau 3 transe (prima transa este cel putin egala cu 50% din pretul cursului si va fi achitata inainte de prima sedinta). Plata poate fi efectuata in numerar la sediul Cursevo sau prin transfer bancar (vezi detaliile bancare in formularul de inscriere).

Odata inscrierea finalizata, vei primi programul cursului „Spre Performanta!” (zile si intervale orare de curs) stabilit in functie de programul tau.

La Cursevo, la inscrierea ta la urmatorul modul de curs, beneficiezi de o reducere de 85 RON pentru inscrierea unui alt cursant la recomandarea ta!

Cursul se desfasoara in Bucuresti, la Centrul de limbi straine Cursevo, pe strada D.I.Mendeleev (la 2 min. statia de metrou Piata Romana), nr. 37, et. 2, ap. 4.

Daca mai ai nevoie de alte informatii despre cursul „Spre Performanta!”, contacteaza-ne in scris la office@cursevo.ro sau telefonic la 0728 800 011.

Te asteptam la Cursevo! Impreuna vom redefini experienta invatarii!

Silent Way sau drumul cel mai scurt pentru tine spre engleza si germana vorbite!

Ti-am starnit curiozitatea?

Haideti sa vedem ce inseamna Silent Way.

Si ce, din fericire, nu este!

Descopera metoda