Cursevo

Alege modulul:

De Neoprit! – Modulul B1

Pasul 1

Invata! E deschis!

Sunt multe lucruri care par, la inceput, de neinteles. De cate ori te-ai gandit, de exemplu, ca nu vei putea nicicand sa intelegi anumite notiuni sau informatii? Si de cate ori nu ai crezut ca ceva e pur si simplu prea complicat pentru tine?

Si atunci, cum se face ca pe multe le-ai inteles „din prima” in circumstante diferite sau in interactiuni ulterioare?

Cursevo, centrul tau de limbi straine, iti propune un raspuns.

Intelegem „din prima” un lucru ce ne parea initial complicat,

cand reusim sa internalizam si sa folosim un concept intr-un cadru dezinvolt, in care suntem siguri pe noi si pe metoda prin care dobandim rezultate.

Pasul 2.

Experiential = eficient!

Si pentru ca raspunsurile bune duc la cele mai creative solutii, Cursevo iti pune la dispozitie, in exclusivitate in Romania, o metoda prin care tu inveti limba engleza altfel decat credeai ca se poate pana acum: neconventional si eficient!

Asa ca, daca ai depasit nivelul de incepator si iti doresti sa continui procesul de descoperire a limbii engleze, Cursevo ti-a pregatit o adevarata experienta: modulul de curs creat special pentru tine si pe parcursul caruia te vei simti „De Neoprit!” in procesul de cunoastere a limbii engleze.

Experienta Cursevo inseamna atat o atmosfera calda si relaxata, cat si un proces eficient de invatare a limbii engleze, cu profesori ce subordoneaza predarea invatarii. Iar, in plus, tu vei invata limba engleza fara manuale si caiete de exercitii costisitoare sau teme ineficiente pentru acasa.

Pasul 3.

La Cursevo, pentru ca:

Inveti limba engleza prin metoda Silent Way, o metoda aplicata exclusiv in Romania la centrul tau de limbi straine Cursevo;

Te bucuri de o experienta unica ce-ti va schimba perspectiva asupra invatarii limbii engleze;

Scapi de orice retinere sau de nesiguranta de a vorbi limba engleza in public, cu ajutorul exercitiilor orale eficiente din cadrul cursului;

Deprinzi limba engleză si toate notiunile noi prin exercitii contextuale si nu prin procesul traditional de memorare;

Progresezi in ritmul tau, alaturi de profesorii Silent Way, mereu atenti la nevoile tale de invatare si capabili sa se adapteze si sa gestioneze cu succes fiecare situatie in parte;

Descoperi tu insuti limba engleza, acesta fiind de altfel cel mai eficient mod prin care vei deveni constient de structura limbii engleze si vei retine totul la un nivel profund si pe termen lung.

Pasul 4

Cum devenim de neoprit?

Am inceput inscrierile in grupe de limba engleza pentru adulti nivelul intermediar (B1)!

Prin urmare, te poti inscrie completand formularul de inscriere. Dupa trimiterea formularului completat, te vom contacta in cel mai scurt timp pentru confirmare si programare la testarea gratuita pentru evaluarea nivelului actual al cunostintelor de limba engleza. Testarea este gratuita, dureaza 30 de minute si are loc la Centrul Cursevo.

Cursul de limba engleza pentru tineri nivelul intermediar (B1) “De Neoprit!” dureaza 2 luni (36 de ore), cu o frecventa de 2 ori pe saptamana, in sedinte a cate 2 ore si 15 minute.

Pretul cursului „De Neoprit!” este 1420 RON (nu se aplica TVA).

Inscrierea in grupa de curs este finalizata la achitarea avansului de 500 ron. Restul taxei de curs poate fi achitata in 1 sau 2 alte transe pe parcursul celor 2 luni de curs.

Plata poate fi efectuata in numerar la sediul Cursevo sau prin transfer bancar (vezi detaliile bancare in formularul de inscriere).

Programul grupelor:

a) marțea și vinerea (18:15 – 20:30)

Numărul de locuri în grupă: 8

Numărul de ocuri disponibile: 3

Interval testări: 20 ianuarie – 7 februarie, iar cursul incepe pe 18 februarie.

Intervalul modulului de curs: 18.02 – 10.04

Cursul de desfasoara in Bucuresti, la Centrul de limbi straine Cursevo, pe strada D.I.Mendeleev (la 2 min. de statia de metrou Piata Romana), nr. 37, et. 2, ap. 4.

Daca mai ai nevoie de alte informatii despre cursul „De Neoprit!”, contacteaza-ne in scris la office@cursevo.ro sau telefonic la 0728 800 011.

Te asteptam la Cursevo! Impreuna vom redefini experienta invatarii!

Silent Way sau drumul cel mai scurt pentru tine spre engleza si germana vorbite!

Ti-am starnit curiozitatea?

Haideti sa vedem ce inseamna Silent Way.

Si ce, din fericire, nu este!

Descopera metoda