Cursevo

Alege modulul:

Sunt Expert! – Modulul C2

Pasul 1

Cateva “detalii”

De cele mai multe ori, diferenta intre performanta si calitatea de a fi expert sta in detalii, in aspectele de finete si in ingredientele secrete. Iar Cursevo stie ca orice descoperitor nu se opreste pana nu afla toate secretele. Secretele limbii engleze, bineinteles!

Sigur, drumul pe care l-ai parcurs pana acum nu a fost unul scurt sau usor, insa motivatia si ambitia de care ai dat dovada ajungand la un nivel avansat de cunostinte de limba engleza te recomanda ca fiind pregatit pentru a merge si mai departe.

Pasul 2

Experienta ta memorabila!

Centrul tau de limbi straine Cursevo iti propune sa dobandesti acel “final touch”, de care ai nevoie, altfel decat te-ai gandit pana acum: in cadrul unei experiente memorabile!

O experienta in care vei descoperi toate secretele limbii engleze si in urma careia vei putea fi mandru sa afirmi: “Sunt expert!”.

Cursevo iti pune la dispozitie modulul “Sunt expert!”, predat in exclusivitate in Romania prin metoda Silent Way si dezvoltat pentru cursantii avansati, ce isi doresc sa parcurga pana la final calatoria limbii engleze.

Impreuna, facem ultimele finisaje si adaugam acele ingrediente secrete ce vor desavarsi exprimarea ta in limba engleza.

Pasul 3

La Cursevo, pentru ca:

Valorifici la cel mai inalt nivel potentialul cunostintelor tale de limba engleza;

Perfectionezi si iti exersezi intens toate aptitudinile necesare pentru vorbitul, intelegerea , cititul si scrisul in limba engleza;

Descoperi toate secretele limbii engleze alaturi de profesorii Silent Way. Un tip aparte de profesori, orientati spre gasirea celor mai bune solutii pentru tine si care subordoneaza predarea invatarii;

Lucrezi cu materiale didactice dezvoltate exclusiv pentru metoda Silent Way si pe care le gasesti in Romania numai la centrul tau de limbi straine Cursevo;

Te pregatesti pentru a reusi in cadrul oricarui examen de certificare pentru limba engleza – nivel avansat;

Dobandesti increderea de a te prezenta la orice interviu complex de angajare sustinut in limba engleza sau la cursurile universitare sau post-universitare ale oricarei facultati cu predare in limba engleza;

Parcurgi ultima etapa din drumul tau spre reusita in cadrul unei experiente memorabile de invatare prin metoda Silent Way.

Pasul 4

Si uite-asa “Sunt expert!”

La Cursevo, formam grupe de limba engleza pentru adulti nivelul avansat (C2) pe tot parcursul anului. Prin urmare, te poti inscrie oricând la modulul de curs „Sunt Expert!”, completand formularul de inscriere. Dupa trimiterea formularului completat, te vom contacta in cel mai scurt timp pentru confirmare si programare la testarea gratuita pentru evaluarea nivelului actual al cunostintelor de limba engleza. Testarea se va desfasura sub forma unei discutii libere de 10 minute cu unul dintre profesorii Cursevo.

Cursul de limba engleza pentru nivelul avansat (C2) “Sunt Expert!” dureaza 36 de ore, cu o frecventa de 2 ori pe saptamana, in sedinte a cate 2 ore si 15 minute.

Pretul modulului de curs „Sunt Expert!” este 1250 RON (nu se aplica TVA). Taxa de curs poate fi achitata integral, in 2 sau 3 transe (prima transa este cel putin egala cu 50% din pretul cursului si va fi achitata inainte de prima sedinta). Plata poate fi efectuata in numerar la sediul Cursevo sau prin transfer bancar (vezi detaliile bancare in formularul de inscriere).

Odata inscrierea finalizata, vei primi programul cursului „Sunt Expert!” (zile si intervale orare de curs) stabilit in functie de programul tau.

La Cursevo, la inscrierea ta la urmatorul modul de curs, beneficiezi de o reducere de 85 RON pentru inscrierea unui alt cursant la recomandarea ta!

Cursul se desfasoara in Bucuresti, la Centrul de limbi straine Cursevo, pe strada D.I.Mendeleev (la 2 min. statia de metrou Piata Romana), nr. 37, et. 2, ap. 4.

Daca mai ai nevoie de alte informatii despre cursul „Am Reusit!”, contacteaza-ne in scris la office@cursevo.ro sau telefonic la 031 434 37 63/0728 800 011.

Te asteptam la Cursevo! Impreuna vom redefini experienta invatarii!

Silent Way sau drumul cel mai scurt pentru tine spre engleza si germana vorbite!

Ti-am starnit curiozitatea?

Haideti sa vedem ce inseamna Silent Way.

Si ce, din fericire, nu este!

Descopera metoda