Cursevo

Alege modulul:

Am Reusit! – Modulul C1

Pasul 1

Experti in devenire!

Pe fiecare drum pe care pornim in viata, ne stabilim intotdeauna obiectivele si facem tot posibilul sa le atingem. Sigur, mai sunt si drumuri dificile, dar majoritatea sunt atat usoare, cat si frumoase, atata timp cat le parcurgem cu pasiune.

Centrul tau de limbi straine Cursevo iti propune o noua viziune!

Ce-ar fi ca lucrurile frumoase in viata sa se atinga usor si eficient?

Asa ca, daca ai depasit nivelul intermediar de cunoastere a limbii engleze, ai invatat si te-ai pregatit cu pasiune si iti doresti sa continui drumul descoperirii limbii engleze, noi iti propunem metoda prin care sa iti indeplinesti usor si placut obiectivul de a deveni expert!

Pasul 2

O experienta memorabila…

…pe parcursul careia te vei bucura de cresterea si realizarile tale si la sfarsitul careia vei exclama cu entuziasm “Am reusit!”, pentru ca:

Iti imbogatesti considerabil capacitatea de comunicare si intelegere a textelor in limba engleza, precum si abilitatea de a purta un dialog la orice nivel;

Iti fixezi corect structurile limbii engleze si iti imbogatesti vocabularul prin exercitiu in timpul cursului;

Inveti sa te exprimi clar si concis pe diverse teme actuale, sa argumentezi si sa-ti sustii punctele de vedere.

Pasul 3

La Cursevo, pentru ca:

Inveti neconventional, prin metoda Silent Way, predata exclusiv in Romania la centrul tau de limbi straine Cursevo, care iti va schimba complet perceptia asupra invatarii limbii engleze;

Esti permanent actorul principal, iar nevoile tale de invatare sunt pe primul loc, pe tot parcursul modulului “Am reusit!”;

Studiul, implicarea si motivarea ta sunt stimulate in timpul cursului, astfel ca temele ineficiente pentru acasa isi pierd rostul;

Folosesti materiale didactice dezvoltate special pentru metoda Silent Way, iar manualele si caietele de exercitii costisitoare devin inutile;

Ai parte de o experienta unica de invatare, pe parcursul careia esti permanent stimulat, indemnat sa gandesti, sa gasesti solutii si esti indrumat si valorizat. Iata experienta la care-ti vei dori sa revii!

Pasul 4

Si uite-asa “Am reusit!”

La Cursevo, formam grupe de limba engleza pentru adulti nivelul avansat (C1) pe tot parcursul anului. Prin urmare, te poti inscrie oricând la modulul de curs „Am Reusit!”, completand formularul de inscriere. Dupa trimiterea formularului completat, te vom contacta in cel mai scurt timp pentru confirmare si programare la testarea gratuita pentru evaluarea nivelului actual al cunostintelor de limba engleza. Testarea se va desfasura sub forma unei discutii libere de 10 minute cu unul dintre profesorii Cursevo.

Cursul de limba engleza pentru nivelul avansat (C1) “Am Reusit!” dureaza 36 de ore, cu o frecventa de 2 ori pe saptamana, in sedinte a cate 2 ore si 15 minute.

Pretul modulului de curs „Am Reusit!” este 1250 RON (nu se aplica TVA). Taxa de curs poate fi achitata integral, in 2 sau 3 transe (prima transa este cel putin egala cu 50% din pretul cursului si va fi achitata inainte de prima sedinta). Plata poate fi efectuata in numerar la sediul Cursevo sau prin transfer bancar (vezi detaliile bancare in formularul de inscriere).

Odata inscrierea finalizata, vei primi programul cursului „Am Reusit!” (zile si intervale orare de curs) stabilit in functie de programul tau.

La Cursevo, la inscrierea ta la urmatorul modul de curs, beneficiezi de o reducere de 85 RON pentru inscrierea unui alt cursant la recomandarea ta!

Cursul se desfasoara in Bucuresti, la Centrul de limbi straine Cursevo, pe strada D.I.Mendeleev (la 2 min. statia de metrou Piata Romana), nr. 37, et. 2, ap. 4.

Daca mai ai nevoie de alte informatii despre cursul „Am Reusit!”, contacteaza-ne in scris la office@cursevo.ro sau telefonic la 031 434 37 63/0728 800 011.

Te asteptam la Cursevo! Impreuna vom redefini experienta invatarii!

Silent Way sau drumul cel mai scurt pentru tine spre engleza si germana vorbite!

Ti-am starnit curiozitatea?

Haideti sa vedem ce inseamna Silent Way.

Si ce, din fericire, nu este!

Descopera metoda