Cursevo

Alege modulul:

Spre performanta! – Modulul B2

Pasul 1

Cunoaste performanta!

Asemenea unui sportiv care se pregateste pentru performanta de la o varsta frageda, adolescentul tau este la varsta la care are capacitatea de a descoperi si exersa la capacitate maxima.

Este momentul in care se pot atinge cele mai ambitioase rezultate, insa pentru asta este nevoie de mai mult decat ambitie.

Cursevo a dezvoltat modulul de limba engleza “Spre Performanta!” pentru ca adolescentul tau sa atinga acele rezultate de care stii ca este capabil, insa intr-un mod care sa il stimuleze si sa ii faca placere.

Asa ca, daca adolescentul tau este in ultimii ani de liceu, invata deja limba engleza de cativa ani si isi doreste sa se pregateasca pentru proba de limba engleza de la bacalaureat sau pentru admiterea la facultate, Cursevo ii pregateste o adevarata experienta!

Pasul 2

Atingem performanta!

Predat in exclusivitate in Romania prin metoda Silent Way la Centrul tau de limbi straine Cursevo, cursul de limba engleza “Spre Performanta!” fixeaza si clarifica notiunile deja invatate de catre adolescentul tau si ii este partener in descoperirea noilor cunostinte aferente acestui nivel.

Insa nu in sensul clasic, ci “pe limba lui”! Astfel, adolescentul tau:

Exerseaza intens vorbirea, pentru a dobandi capacitatea de a argumenta si dezbate pe diverse teme;

Deprinde pronuntia, accentul si ritmul specifice limbii engleze britanice;

Foloseste materialele didactice si tehnicile specifice metodei Silent Way pentru a inlatura orice dificultate legata de timpurile verbale sau de alte aspecte legate de gramatica;

Discuta pe baza exercitiilor de ascultare si intelegere a enunturilor;

Foloseste chart-urile cu cuvinte in culori, specifice metodei Silent Way, pentru a patrunde in notiunile “de finete” ale limbii engleze;

Este indrumat si pus in valoare de catre profesorii Cursevo certificati in metoda Silent Way, devenind astfel personajul principal, mereu implicat si activ in timpul cursului;

Invata relaxat limba engleza, fara presiunea testelor traditionale, ci prin verificari permanente ale cunostintelor in timpul orelor de curs.

in plus …

… pentru ca experientele care ne ajuta sa crestem nu se uita niciodata, Cursevo are pentru tine inca o surpriza!

Vei putea observa progresul si eficienta cu care copilul tau invata limba engleza prin metoda Silent Way, urmarind materialele video filmate in timpul sedintelor de curs si pe care Cursevo ti le trimite periodic. Aceste materiale video sunt destinate exclusiv parintilor cursantilor si nu vor fi utilizate in alte scopuri fara acordul parintilor.

Pasul 3

Cum acceleram “Spre Performanta!”?

La Cursevo, formam grupe de limba engleza pentru adolescenti nivelul intermediar (B2) pe tot parcursul anului. Prin urmare, iti poti inscrie oricand adolescentul la cursul „Spre Performanta!”, completand formularul de inscriere .

Dupa trimiterea formularului completat, te vom contacta in cel mai scurt timp pentru confirmare si programare la testarea gratuita pentru evaluarea nivelului actual al cunostintelor de limba engleza. Testarea se va desfasura sub forma unei discutii libere de 10 minute cu unul dintre profesorii Cursevo.

Cursul de limba engleza pentru nivelul intermediar (B2) „Spre Performanta!” dureaza 36 de ore, cu o frecventa de 2 ori pe saptamana, in sedinte a cate 2 ore si 15 minute.

Pretul cursului „Spre Performanta!” este 1250 RON (nu se aplica TVA).

Taxa de curs poate fi achitata integral, in 2 sau 3 transe (prima transa cel putin egala cu 50% din pretul cursului va fi achitata inainte de prima sedinta). Plata poate fi efectuata in numerar la sediul Cursevo sau prin transfer bancar (vezi detaliile bancare in fomularul de inscriere).

Odata finalizata inscrierea, vei primi programul cursului „Spre Performanta!” (zile si intervale orare de curs) stabilit in functie de programul adolescentului tau.

La Cursevo, la inscrierea la urmatorul modul de curs, beneficiezi de o reducere de 85 RON pentru inscrierea unui alt cursant la recomandarea ta!

Cursul se desfasoara in Bucuresti, la Centrul de limbi straine Cursevo, pe strada D.I.Mendeleev (la 2 min. de statia de metrou Piata Romana), nr. 37, et. 2, ap. 4.

Daca mai ai nevoie de alte informatii despre cursul „Spre Performanta!”, contacteaza-ne in scris la office@cursevo.ro sau telefonic la 031 434 37 63/0728 800 011.

Te asteptam la Cursevo! Impreuna vom redefini experienta invatarii!

Silent Way sau drumul cel mai scurt pentru tine spre engleza si germana vorbite!

Ti-am starnit curiozitatea?

Haideti sa vedem ce inseamna Silent Way.

Si ce, din fericire, nu este!

Descopera metoda