Cursevo

Alege modulul:

De Neoprit! – Modulul B1

Pasul 1

E simplu sa-nveti!

De ce ne dorim intotdeauna ca examenele sa “se termine odata”?

E simplu! Pentru ca invatarea in modul traditional nu ne pregateste indeajuns de eficient si de placut pentru provocarile cu care avem de-a face.

Insa examenele joaca un rol important in viata noastra. Un rol care isi face simtita prezenta pe parcursul anilor de scoala si ne recompenseaza pe toata durata vietii. Si, pentru ca felul in care privim examenele sa devina istorie, Cursevo ii propune adolescentului tau o experienta unica!

Stim ca isi doreste sa descopere toate secretele limbii engleze, iar faptul ca rezultatele foarte bune la teste si examene sunt unul dintre obiectivele lui principale este motivul pentru care Cursevo reinventeaza pentru el procesul de invatare.

Pasul 2

Cat ai zice Silent Way!

Pentru ca stim ca adolescentul tau, fie el in clasa a IX-a sau a XII-a, este foarte solicitat si se pregateste pentru examene importante, Cursevo ii propune, in exclusivitate in Romania, o metoda pe cat de placuta, pe atat de eficienta: Silent Way!

Metoda prin care

Procesul de invatare devine placut si eficient;

Nu are nevoie de manuale si exercitii suplimentare;

Se bucura de grija si atentia profesorilor Silent Way, care il indruma si pregatesc in mod activ pentru provocarile de la scoala si de la examene;

Adolescentul tau va deveni mai sigur si mai increzator in fortele sale. Experienta Cursevo ii ofera o perspectiva diferita si neconventionala asupra procesului de invatare si … siguranta ca este “De Neoprit!”

Pasul 3

Noile experiente ne imbogatesc!

Materialele didactice specifice metodei Silent Way, precum si modul de lucru din timpul orelor de curs transforma invatarea pentru adolescentul tau intr-un proces placut, dinamic si bazat pe situatii reale, “puse in scena” la fiecare ora de curs;

Clasicele exercitii sunt inlocuite de provocari adaptate pe nivelul de cunostinte ale adolescentului tau, provocari la care el va raspunde cu entuziasm;

Comunicarea orala este permanent exersata si imbunatatita, iar adolescentul tau va fi pregatit pentru examenele orale de limba engleza. Totul, in conditiile in care profesorul Silent Way tace, pentru a nu rapi din timpul de exercitiu al cursantului;

Cursevo valorifica legatura care se stabileste intre cursantii din grupa (care comunica tot timpul intre ei) si o transforma intr-o legatura de colaborare si incurajare pentru eficientizarea procesului de invatare;

Abordarea incitanta si neconventionala a metodei Silent Way este o “gura de oxigen” pentru adolescentul tau, obisnuit in scoala cu tipologia clasica de curs: profesorul care preda la catedra si elevul care sta in banca si scrie, devenind astfel o prezenta pasiva.

in plus …

… pentru ca experientele care ne ajuta sa crestem nu se uita niciodata, Cursevo are pentru tine inca o surpriza!

Vei putea observa progresul si eficienta cu care copilul tau invata limba engleza prin metoda Silent Way, urmarind materialele video filmate in timpul sedintelor de curs si pe care Cursevo ti le trimite periodic. Aceste materiale video sunt destinate exclusiv parintilor cursantilor si nu vor fi utilizate in alte scopuri fara acordul parintilor.

Pasul 4

Cum devenim „De Neoprit”?

La Cursevo, formam grupe de limba engleza pentru adolescenti nivelul intermediar (B1) pe tot parcursul anului. Prin urmare, te poti inscrie oricand la cursul „De Neoprit!”, completand formularul de inscriere.

Dupa trimiterea formularului completat, te vom contacta in cel mai scurt timp pentru confirmare si programare la testarea gratuita pentru evaluarea nivelului actual al cunostintelor de limba engleza. Testarea se va desfasura sub forma unei discutii de 10 minute cu unul dintre profesorii Cursevo.

Programul în sesiunea februarie – aprilie 2020:

Marțea și vinerea – 18:15 – 20:30

Numărul de locuri în grupă: 8

Numărul de locuri disponibile: 3

Intervalul modulului de curs: 18.02 – 10.04

Cursul de limba engleza pentru nivelul intermediar (B1) dureaza 36 de ore, cu o frecventa de 2 ori pe saptamana, in sedinte a cate 2 ore si 15 minute.

Pretul cursului „De Neoprit!” este 1420 RON (nu se aplica TVA). Taxa de curs poate fi achitata integral, in 2 sau 3 transe (prima transa cel putin egala cu 50% din pretul cursului va fi achitata inainte de prima sedinta). Plata poate fi efectuata in numerar la sediul Cursevo sau prin transfer bancar (vezi detaliile bancare in formularul de inscriere).

Odata finalizata inscrierea, vei primi programul cursului „De Neoprit!” (zile si intervale orare de curs) stabilit in functie de programul adolescentului tau.

La CURSEVO, la inscrierea la urmatorul modul de curs, beneficiezi de o reducere de 85 RON pentru inscrierea unui alt cursant la recomandarea ta!

Cursul se desfasoara in Bucuresti, la Centrul de limbi straine Cursevo, pe strada D.I.Mendeleev (la 2 min. de statia de metrou Piata Romana), nr. 37, et. 2, ap. 4.

Daca mai ai nevoie de alte informatii despre cursul „De Neoprit!”, contacteaza-ne in scris la office@cursevo.ro sau telefonic la 031 434 37 63/0728 800 011.

Te asteptam la Cursevo! Impreuna vom redefini experienta invatarii!

Silent Way sau drumul cel mai scurt pentru tine spre engleza si germana vorbite!

Ti-am starnit curiozitatea?

Haideti sa vedem ce inseamna Silent Way.

Si ce, din fericire, nu este!

Descopera metoda