Cursevo

Alege modulul:

Primii Pasi – Modulul A1

Pasul 1

Recladim fundatia cunostintelor!

Pentru fiecare dintre noi, lucrurile importante au tendinta de a se rezuma din ce in ce mai mult la raspunsurile la doua intrebari: „ce?” si „cat?”. Uitam, insa, de a treia intrebare cel putin la fel de importanta: „cum?”.

Stim cu totii ca adolescentii de azi au crescut inconjurati de mesaje in limba engleza. inteleg limba si se descurca… Dar cum?

Folosesc limba engleza corect gramatical, au un vocabular bogat sau stapanesc o pronuntie corecta?

Prin metoda Silent Way, predata exclusiv in Romania la centrul tau de limbi straine Cursevo, cursantul adolescent dobandeste o baza solida pe care va putea construi mai departe.

Pasul 2

Vorbim aceeasi limba!

La Cursevo, prin mijloacele si cu ajutorul materialelor specifice metodei Silent Way, adolescentul descopera limba engleza intr-un mod diferit de cel traditional:

Invata la curs, prin exercitiu si interactiune, iar temele ineficiente ies din peisajul si asa foarte incarcat al adolescentului;

Este stimulat sa gandeasca „outside the box”, aceasta fiind, de fapt, insasi natura metodei prin care invata limba engleza la Cursevo;

Este pregatit pentru probele examenelor de obtinere a certificatelor de limba engleza;

Este pregatit pentru proba orala de limba engleza de la examenul de bacalaureat.

Si, pentru ca la Cursevo experienta invatarii nu lasa loc plictiselii, cursantul adolescent va astepta cu placere urmatoarea ora de curs.

Pasul 3

Subordonam predarea invatarii

Cursevo aplica metoda Silent Way urmand principiul de baza al „subordonarii predarii invatarii”. Astfel, adolescentul tau este permanent in prim plan, activ, implicat si invata de placere:

Toate structurile predate la acest nivel (sa inteleaga si sa dea diferite instructiuni, sa formuleze enunturi despre sine/membrii familiei/prieteni, sa descrie obiectele care il inconjoara etc.);

Ritmul si accentul specifice, dobandind o pronuntie foarte buna a limbii engleze britanice.

in plus …

… pentru ca experientele care ne ajuta sa crestem nu se uita niciodata, Cursevo are pentru tine inca o surpriza!

Vei putea observa progresul si eficienta cu care copilul tau invata limba engleza prin metoda Silent Way, urmarind materialele video filmate in timpul sedintelor de curs si pe care Cursevo ti le trimite periodic. Aceste materiale video sunt destinate exclusiv parintilor cursantilor si nu vor fi utilizate in alte scopuri fara acordul parintilor.

Pasul 4

Cum facem „Primii Pasi”?

La Cursevo, formam grupe de limba engleza pentru nivelul incepator (A1) pe tot parcursul anului. Prin urmare, iti poti inscrie oricând copilul la cursul „Primii Pasi”, completand formularul de inscriere. Dupa trimiterea formularului completat, te vom contacta in cel mai scurt timp pentru confirmare.

Cursul de limba engleza pentru nivelul incepator (A1) „Primii Pasi” dureaza 36 de ore, cu o frecventa de 2 ori pe saptamana, in sedinte a cate 2 ore si 15 minute.

Pretul cursului „Primii Pasi” este 1250 RON (nu se aplica TVA).

Taxa de curs poate fi achitata integral, in 2 sau 3 transe (prima transa cel putin egala cu 50% din pretul cursului va fi achitata inainte de prima sedinta). Plata poate fi efectuata in numerar la sediul Cursevo sau prin transfer bancar (vezi detaliile bancare in formularul de inscriere).

Odata inscrierea finalizata, vei primi programul cursului „Primii Pasi” (zile si intervale orare de curs) stabilit in functie de programul adolescentului tau.

La Cursevo, la inscrierea la urmatorul modul de curs, beneficiezi de o reducere de 85 RON pentru inscrierea unui alt cursant la recomandarea ta!

Cursul se desfasoara in Bucuresti, la Centrul de limbi straine Cursevo, pe strada D.I.Mendeleev (la 2 min. statia de metrou Piata Romana), nr.37, et. 2, ap. 4.

Daca mai ai nevoie de alte informatii despre cursul „Primii Pasi”, contacteaza-ne in scris la office@cursevo.ro sau telefonic la 031 434 37 63/0728 800 011.

Te asteptam la Cursevo! Impreuna vom redefini experienta invatarii!

Silent Way sau drumul cel mai scurt pentru tine spre engleza si germana vorbite!

Ti-am starnit curiozitatea?

Haideti sa vedem ce inseamna Silent Way.

Si ce, din fericire, nu este!

Descopera metoda