Cursevo

Alege modulul:

Pe drumul cel bun – Modulul A2

Pasul 1

E usor sa-ti faci un viitor!

Pentru adolescentul tau, limba engleza a fost si este un adevarat prieten. Insa, ca orice relatie de prietenie, odata cu varsta, totul evolueaza. Limba engleza ii poate deveni acum adolescentului tau un partener pentru un viitor cat mai bun.

Stim cat de mult ii place limba engleza, iar daca a depasit primul nivel de cunostinte si isi doreste sa aprofundeze mai mult, Cursevo are metoda ideala pentru el.

Intotdeauna este loc de rezultate mai bune la scoala, in ceea ce priveste limba engleza, iar o facultate cu predare in limba engleza ii poate fi de mare ajutor pentru viitor.

Asa ca, de ce sa nu invete usor si cu placere?

Pasul 2

Punct ochit, punct lovit!

Cursevo a dezvoltat, in exclusivitate in Romania, cursul “Pe drumul cel bun” predat prin metoda Silent Way, cu misiunea de a obtine rezultatele dorite in cadrul unei experiente memorabile. Suntem constienti de miza pe care o reprezinta cunostintele de limba engleza pentru adolescentul tau, asa ca il invitam sa se bucure de:

Metoda Silent Way, predata exclusiv in Romania la centrul tau de limbi straine Cursevo;

Sansa de a invata limba engleza in cadrul unei experiente unice, cu totul diferite de metodele traditionale;

Profesorii Silent Way, un tip aparte de profesori, instruiti si certificati in metoda pe care o predau si care le ofera adolescentului tau incredere si ii deschid drumuri noi prin subordonarea predarii invatarii;

Sansa de a evolua in prim-plan, de a fi valorizat de catre profesorul Silent Way si de a invata limba engleza asa cum fiecare “invatacel” ar trebui sa fie: in centrul procesului de invatare;

Mijloacele si materialele didactice specifice metodei Silent Way, predate exclusiv la centrul tau de limbi straine Cursevo, care eficientizeaza si coloreaza procesul de invatare.

Pasul 3

Imi place “Pe drumul cel bun”!

Chiar din prima sedinta, adolescentul tau isi va da seama ca:

Invata cu entuziasm si se pregateste, in acelasi timp, eficient pentru testele si examenele care urmeaza;

Descopera noi notiuni de limba engleza si internalizeaza procesul de invatare. Iar rezultatele se vad: invatarea eficienta si retentia pe termen lung a cunostintelor;

Isi dezvolta, prin metoda Silent Way, principalele aptitudini necesare pentru a fi “Pe drumul cel bun”: exprimarea orala, intelegerea cerintelor scrise si orale, fluenta in conversatie;

Capata incredere in propriile capacitati, dezvoltand constienta descoperirii si a avantajelor continute in acest proces;

Invata intr-un cadru care incurajeaza si stimuleaza colaborarea si interactiunea intre colegi.

in plus …

… pentru ca experientele care ne ajuta sa crestem nu se uita niciodata, Cursevo are pentru tine inca o surpriza!

Vei putea observa progresul si eficienta cu care copilul tau invata limba engleza prin metoda Silent Way, urmarind materialele video filmate in timpul sedintelor de curs si pe care Cursevo ti le trimite periodic. Aceste materiale video sunt destinate exclusiv parintilor cursantilor si nu vor fi utilizate in alte scopuri fara acordul parintilor.

Pasul 4

Cum ajungem „Pe drumul cel bun”?

La Cursevo, formam grupe de limba engleza pentru adolescenti nivelul incepator (A2) pe tot parcursul anului. Prin urmare, iti poti inscrie adolescentul oricand la cursul „Pe drumul cel bun”, completand formularul de inscriere.

Dupa trimiterea formularului completat, te vom contacta in cel mai scurt timp pentru confirmare si programare la testarea gratuita pentru evaluarea nivelului actual al cunostintelor de limba engleza. Testarea se va desfasura sub forma unei discutii libere de 10 minute cu unul dintre profesorii Cursevo.

Cursul de limba engleza pentru nivelul incepator (A2) „Pe drumul cel bun” dureaza 36 de ore, cu o frecventa de 2 ori pe saptamana, in sedinte a cate 2 ore si 15 minute.

Pretul cursului „Pe drumul cel bun” este 1320 RON (nu se aplica TVA). Taxa de curs poate fi achitata integral, in 2 sau 3 transe (înscrierea este finalizată la achitarea avansului de 400 ron). Plata poate fi efectuata in numerar la sediul Cursevo sau prin transfer bancar (vezi detaliile bancare in formularul de inscriere).

Odata inscrierea finalizata, vei primi programul cursului „Pe drumul cel bun” (zile si intervale orare de curs) stabilit in functie de programul adolescentului tau.

La CURSEVO, la inscrierea ta la urmatorul modul de curs, beneficiezi de o reducere de 85 RON pentru inscrierea unui alt cursant la recomandarea ta!

Cursul se desfasoara in Bucuresti, la Centrul de limbi straine Cursevo, pe strada D.I.Mendeleev (la 2 min. de statia de metrou Piata Romana), nr.37, et. 2, ap. 4.

Daca mai ai nevoie de alte informatii despre cursul „Pe drumul cel bun”, contacteaza-ne in scris la office@cursevo.ro sau telefonic la 031 434 37 63/0728 800 011.

Te asteptam la Cursevo! Impreuna vom redefini experienta invatarii!

Silent Way sau drumul cel mai scurt pentru tine spre engleza si germana vorbite!

Ti-am starnit curiozitatea?

Haideti sa vedem ce inseamna Silent Way.

Si ce, din fericire, nu este!

Descopera metoda