Cursevo

Descopera universul cursurilor

La Cursevo, spiritul temerar si inovator ne caracterizeaza in totalitate. Astfel, centrul tau de limbi straine Cursevo s-a nascut din dorinta de a inova si de a redefini experienta invatarii pentru tine, viitorul nostru cursant, oferindu-ti exact ceea ce cauti la un curs: metoda prin care sa inveti eficient si cu placere limba engleza si limba germana!

Chiar! Te-ai intrebat vreodata cum se face ca iti amintesti cele mai indepartate lucruri din copilarie si, de multe ori, nu mai stii ce ai facut acum 2 zile?

Si tacerea e un raspuns. De fapt, Silent Way este raspunsul! Dar haideti sa-l descoperim impreuna!

kid

Cine?

Cursevo iti propune sa inveti o limba straina printr-o metoda unica prin eficienta si caracterul sau neconventional – metoda Silent Way. Astfel, centrul tau de limbi straine organizeaza cursuri de limba engleza (toate nivelurile) si limba germana (nivel incepator si intermediar) asa cum ti-ai dorit dintotdeauna:

Simplu, eficient si experiential!

Copil, adolescent, tânar sau adult, te invitam sa faci cunostinta cu metoda Silent Way!
Solutia pe care Cursevo ti-o propune din dorinta de a transforma procesul tau de invatare intr-o adevarata experienta!

glass

Cum?

E timpul sa facem impreuna prima descoperire. Raspunsul la intrebarea de mai sus este chiar invatarea prin descoperire.

Aceasta este cea care face diferenta intre notiunile pe care le uiti cu prima ocazie si structurile pe care le constientizezi si le asimilezi definitiv.

Profesorii Cursevo, profesori certificati in metoda Silent Way, te vor insoti in calatoria de descoperire a limbii straine.

O calatorie ce te stimuleaza, te incurajeaza si, in final, te dezvolta ca individualitate.

Cursevo iti propune sa uiti de greutatea si plictiseala procesului traditional de invatare.

Participa activ la „jocul de descoperire” a limbilor straine!

De ce?

Excelenta este un rezultat cu atât mai dorit, cu cât se atinge cu placere si entuziasm. De aceea, Cursevo alege sa predea limba engleza si limba germana prin metoda Silent Way. O metoda pe cât de antrenanta, pe atât de eficienta in a-si pregati „exploratorii” din toate punctele de vedere:

La cursurile Silent Way de la centrul tau de limbi straine Cursevo iti vei exersa tot timpul vorbirea!

Un element esential in pregatirea pentru un examen oral sau imbunatatirea cunostintelor si a fluentei de care ai nevoie la locul de munca.

Chiar asa?

Da! Chiar redefinim experienta invatarii! Cu o deviza pe cât de ambitioasa, pe atât de dovedita, Cursevo iti demonstreaza ca poti invata eficient si cu placere!

Rezultatele metodei Silent Way sunt cunoscute la nivel mondial, iar realizarile cursantilor de la scoala sau de la locul de munca sunt evidente.

Cursevo redefineste experienta invatarii printr-o metoda predata exclusiv in România la centrul tau de limbi straine. Profesori dedicati meseriei lor vor transforma procesul de invatare in experienta ta memorabila!

Continua descoperirea!

Descopera site-ul Cursevo si afla mai multe despre cursurile de limba engleza si limba germana concepute pentru tine. Nu stii care dintre ele ti se potriveste cel mai bine?

Scrie-ne la office@cursevo.ro sau suna-ne la 031 434 37 63 sau 0728 800 011 si stabilim impreuna data si ora convenabile pentru programarea unei testari gratuite.

tree

Silent Way sau drumul cel mai scurt pentru tine spre engleza si germana vorbite!

Ti-am starnit curiozitatea?

Haideti sa vedem ce inseamna Silent Way.

Si ce, din fericire, nu este!

Descopera metoda